05. Novembris 2008, 18:42
pardoshu! visu pardoshu,nofilmeshu,un biletes vel pardoshu lai tiktu skatities. man tagad vajag naudu.
brauc pakal! uz vietas ari nomainis.
05. Novembris 2008, 18:43
tik nesit pasazhiera puses stiklu!
05. Novembris 2008, 18:46
[user]198952|AnsisR|[/user]tikai izdomā kaut kā netradicionāli

nu ja sitiishu tad,jau gan nofilmeeshu! var buut kaut kaavar atvert,var buut ar lineaala palidziibu,es nezinu
05. Novembris 2008, 18:48
brauc jebkura gadijuma pie manis man no durvim abshivkas

ir nost pie viena varesi visu riktigi nochekot ko un ka darit lai durvis nak vala,pie viena kko nopirxi!
05. Novembris 2008, 18:49
[user]514378|libra|[/user]brauc jebkura gadijuma pie manis man no durvim abshivkas

ir nost pie viena varesi visu riktigi nochekot ko un ka darit lai durvis nak vala,pie viena kko nopirxi!
ok! paldies! tad es tev riita veel uzrakstiishu,laikam ka buus jabrauc pie tevis! tad jau redzees!
05. Novembris 2008, 18:58
[user]514378|libra|[/user]
[user]198952|AnsisR|[/user]cik šrotā maksā maziais aizmugures stikls? :whistle:
mazos ir viegli mainit?

ja ir tad to par 3ls
.gif)
Mazos elementāri!
.gif)
Apšivka nost, durvju logu nolaiž līdz lejai, pie līstes noņem to audumu pa kuru tur logs slidinās, tur apakšā būs skrūve, to izskrūvē, un zem apšivkas vēl ir viena vai divas skrūves, līsti nost, tas arī viss!
05. Novembris 2008, 19:00
neko nevajaga sist
vajaga provolku paris minus skruves, izolenti un rokas no pareizas vietas
05. Novembris 2008, 19:00
[user]551779|Valera|[/user]
[user]198952|AnsisR|[/user]tikai izdomā kaut kā netradicionāli

nu ja sitiishu tad,jau gan nofilmeeshu! var buut kaut kaavar atvert,var buut ar lineaala palidziibu,es nezinu
lineikoj neotkrojew.esli tolko žostkoj provlokoj na jazi4ok popadjow togda.esli zamok razbiral to primerno dolžen znatj gde on
05. Novembris 2008, 19:02
provolka chem ton`she i krepche, tem luche, na konce petlju i prosovivajesh mezhdu dverju i potolkom, cepljajesh otkrojku i tjanesh pod pravilnim uglom, dver` otrkivajetsja
otvjortkami na minut otodvigajesh dver`, glavnoe krasku kuzova ne pocarapat` i dver` ne pognut`
05. Novembris 2008, 19:03
udobmno voditelskuju dver` ottjanut` i ejo zhe otrkit`, , ili s zadnej na protivopolozhnuju perednjuju