Tēma slēgta

kompresors

16. Septembris 2008, 13:22

[user]1447|MBex300|[/user]Varbūt arī būtu ko piedāvāt, bet tik ātri (šodien) nu nekādīgi.
Kas notika vecajam?

Noķīlēja! Bet atklāti runājot par to nebrīnos, jo kompresors laikam bija mana vecuma! :D Atgādinājums par 80-tajiem! :D
Bet kalpoja godam! 8) Būs vien jātaisa buljonu pīrādziņu ēšana par godu! :D

kompresors

16. Septembris 2008, 13:23

Yey :D

kompresors

16. Septembris 2008, 13:27

[user]466795|Bpa4|[/user]tu krāsas specenē lasīji ar kādu dīzi un spiedienu krāsot... vai arī visus 8 bar uzreiz gāzi iekšā... ja sanāca plēķi, ar kuru no maksimas pistolēm pūti?

nu pirmām kārtām par to gadijumu putu ar parastako gav 1,5 dize kautkāds pansam kompres... tas ka reālais patērinš pistikam ir tik pat liels kā kompresora izdošanas pie notektā spiediena vel nenozimē ka kompresors tav dos to ara konstanti :)
Un vēl no fizikas ja kompresoram 200l ir rakstiti pie 8 atm tad pie 3 atm ari bus tie paši 200 nu labi biš vairāk ...nu voobšem palasi fiziku ja interesē es jau par vecu.

normāli sev krāsoju ar star evo 4000 pistoli LVLP (Low Volume Low Presure) tā kā mani vairs lielie kompresori nečakarē... stāv sebe garažā 100l res un 250lmin un normali pie krāsošanas var vēl vienu 100lpielikt a ta viss čiki.

Nu voobšem ja nebaidās var ar skābekli krāsot būs smuki un lēti kā arī nevajadzēs ar pilieniņiem mocities -tipa filtrus dižos likt.

kompresors

16. Septembris 2008, 13:35

tie 200 l nav vajdzīgi, ja to dara ne ikdienā.

kompresors

16. Septembris 2008, 13:36

Man kompresors bija 3 fāzes made in ussr ar visu `kvalitātes` zīmi! Baloni uz ~ 20 L, un pārplūdes vārsts slēdzās pie 6 atmosfērām - nekādu problēmu - tika krāsots pats vells un nelabais!
Kvalitāte:
-patjoki - pats vainīgs
-mandarīns - pats vainīgs
-netīrumi pielipuši - nav krāsošanas kamera
So?
Nav vajadzības pēc uber alles super duper kompresora u.c. shita! Protams, ka ir labi ja ir! Bet viss pārējais jau kā māk krāsot!
Sliktam dejotājam arī olas maisa!

kompresors

16. Septembris 2008, 13:38

[user]311291|baigais|[/user]Paldies Swatam par izpalīdzēšanu! - Nebūs sausas runas! :D
P.S. plashs - parādi man to pistoli, kura pūšs 250 L/min! :D

Nopērc normālu HV pistoli piemēram Iwatu 400 aptaisīsies :lol:
390l/min :whistle:

Laigan es jau tā tikai savā garaža krāsoju ...kudi man da jūsu guru ....aum aum aum aum..... :teeth:

kompresors

16. Septembris 2008, 13:41

man patīk :D
nopirkt krutu pistoli un nokrāsot putekļainā garāžā :D

kompresors

16. Septembris 2008, 13:45

[user]311291|baigais|[/user]Man kompresors bija 3 fāzes made in ussr ar visu `kvalitātes` zīmi! Baloni uz ~ 20 L, un pārplūdes vārsts slēdzās pie 6 atmosfērām - nekādu problēmu - tika krāsots pats vells un nelabais!
Kvalitāte:
-patjoki - pats vainīgs
-mandarīns - pats vainīgs
-netīrumi pielipuši - nav krāsošanas kamera
So?
Nav vajadzības pēc uber alles super duper kompresora u.c. shita! Protams, ka ir labi ja ir! Bet viss pārējais jau kā māk krāsot!
Sliktam dejotājam arī olas maisa!

Lolik tev takš bija tieši tas ūber krutais kompresors varu derēt ka vēl uz červjaku ...blin taga tādi maksā pāris štukas tapēc jau ar ir 20l balons ....
Loģiski ...tu vēl belaza vadītājam pasūdzies ka tev bagažniekā vietas nav lai maišeli cementa būtu kur iebāzt :D

Par olām piekrītu :drink:

kompresors

16. Septembris 2008, 13:47

[user]540|RICHY|[/user]man patīk :D
nopirkt krutu pistoli un nokrāsot putekļainā garāžā :D

Tu manu garažu redzējis esi ...nēsi nu ta kuš! :evil:

Vienīgi platāka varētu būt...ehhh...

kompresors

16. Septembris 2008, 13:47

[user]209392|plashs|[/user] červjaku ...

Iztulkojam! :D
Tēma slēgta