Tēma slēgta

MB dzesēšanas sistēma.

21. Jūnijs 2008, 12:21

Logi nesvīst (tikai kad dzērušos vedu) :)
grīda sausa
Pazuduši jau ļoti daudz litru tosola. Domāju mošsākt ūdeni gāzt iekšā :D

MB dzesēšanas sistēma.

21. Jūnijs 2008, 12:32

Tādā gadijumā liec motoram mieru un meklē vainu šļaukās, radiatorā utt. Ūdeni gan nelej, ar laiku piemeklēs nepatīkamas sekas, nav jau zil :lol:

MB dzesēšanas sistēma.

21. Jūnijs 2008, 13:40

Vel viens varinats - pavero pilseta temperaturu .. ja tev nesledzas ieksha termo mufta tad pilsetas rezima tev vinju pa parpludes bachoku izspiez ara jo ventilators neiesledzas !

MB dzesēšanas sistēma.

21. Jūnijs 2008, 16:07

[user]238181|MAX_BND|[/user]Vel viens varinats - pavero pilseta temperaturu .. ja tev nesledzas ieksha termo mufta tad pilsetas rezima tev vinju pa parpludes bachoku izspiez ara jo ventilators neiesledzas !

:iagree: man ar tā ir bijis

MB dzesēšanas sistēma.

21. Jūnijs 2008, 20:45

Tosols var iet motoraa iekshaa pie elljas, bet to tev jebkuraa servisaa aatri pateiks, vienkaarshi uzmetot aci shchupam. Elljai uz taa jaabuut normaalaa melnaa kraasaa, ja elja palikusi balta, kaa kafija ar pienu, tad tosols iet pie elljas. Tosols var iet arii kaadaa no cilindriem iekshaa, tad taadaa gadiijumaa tev mashiina duumos, pa ispuuteeju ies balti duumi aaraa. Normaals duumu aizsegs. :D
Piekriitu ieprieksheejiem komentaariem, ka tosols var pa paarpluudes sisteemu vienkaarshi aaraa teceet. Vari paarbaudiit arii shii paarpluudes bachoka korkja bliiveejoshaas gumijas vai nav galiigi sapleestas, jo sisteemaa normaali ir jaabuut spiedienam.

MB dzesēšanas sistēma.

21. Jūnijs 2008, 21:03

Starpcitu, ar tiem sisteemas tiiriitaajiem labaak neaizrauties. Skaties arii kas tas ir, tiiriitaajs vai caurumu "aizlaapiitaajs". Shiis lietas tikai aizshtope salona radiaroru un viss. Protams, ka paliidz. Tikai uz iisu laiku. Ja metaalaa kaut kur caurums jau ir radies, korozija vai kaa, tad shie liidzeklji paliidz tikai uz iisu laiku. Ja taisa prieksh seviim, tad labaak sisteemu nebojaat ar shiim liidzekljiem.

MB dzesēšanas sistēma.

21. Jūnijs 2008, 21:38

[user]498250|jjonikans|MB dzesēšanas sistēma.[/user]Man ir tāda problēma, tosols aiziet nežēlīgi ātri. Peļķīšu nav. Ik pēc pāris dienām mačoks ar tosolu tukšs. Izlasīju vienā rakstā par Maximas brīnumlīdzekļiem, kas tīra dzesēšanas sistēmu. Nopirku arī - Wynn`s radiator stop leak. Ir kāds, kas šo brīnumlīdzekli ir lietojis tādā gadījumā? MB w124 kupeja 2.3 benzīns.
Dzirdēju arī, ka vaina var būt tāda, ka tosols kaut kur uz motoru aiziet, bet to nēsmu pārbaudījis. Dzinu uz servisu, nekur nevarēja vainu atrast. Moš, ka ir kāds normāls serviss, kur to var sataisīt?

Tnx ;)

P.S. Mašīnās esmu iesācējs :D

Tev desesanas sistemas pompa ir beigta.Jamaina pompa,ja reiz ta tosols pazud.Man ta pat bija ieprieksejam mersim.Brauc tik uz servisu un maini pompu.....Un viss bus labi...

MB dzesēšanas sistēma.

21. Jūnijs 2008, 21:45

pompa būtu domāts ūdenssūknis? ja jau viņam ārā netek, tad vaina tur nebūs.

MB dzesēšanas sistēma.

21. Jūnijs 2008, 21:50

Jaa,tiesi tas ari ir.Man ta pat bija,nu tosols pazuda nez kur.Leju tik klat.Beigas servisa to nomainija un viss beidzas.Jabrauc uz servisu,pats to nenomainis tapat.

MB dzesēšanas sistēma.

24. Jūnijs 2008, 19:54

Pumpa ir jauna. Bet visticamāk izklausās, ka kad tosols sakarst, tas šļācas ārā. Vaidzēs pārbaudīt to ventilatoru.
Tēma slēgta