Tēma slēgta

расходомер воздуха/gaisa patēriņa mērītājs

04. Aprīlis 2008, 17:43

[user]414458|W124_300E|[/user]
[user]441864|ADSgroup_Andrej|[/user]ir situacija, ka 2000 gada C200, uzradas problēma, kaut kada kluda, kad sak darboties "gaisa patēriņa merītajs".
dators rada ka uz sekundu daļam, auto strādā perfekti, bet ar to dzīneja zīmi dzelteno uz paneli gruti pārdot.
noņemt kļdu ja apnika - 2 reizes!
servisā teica, ka problema nevar būt ar gaisa patēriņa merītaju, mainīja kaut kadu klapanu, pārbaudīja visus vadus- viss ir ideāli, bet jautājums palika atklāts! :whistle:
ir domas?

Nezinu ka taja servisa, bet CAT tehnikai ja ir kludas kods, tad kompi ari ir programa kur aprakstits ka soli pa solim parbaudit konkreto sistemu vai detalu un ka soli pa solim to noverst! nu kautka neticas ka ieksh ekskavatora vai buldozera butu gudraks kompis neka MB... taka jamekle serviss kur ir normals programnodroshinajums konkretai auto markai!

CAT ir labāks par MB!
par to nav runu! 8D

04. Aprīlis 2008, 17:55

Es nezināju gan, bet kā jau rakstīju - visi simptomi bija identiski! 8)
Pārbaudi labāk velreiz, pie kāda cita meistara. VAI dabū to mērītāju kas ir paredzēts šai mašīnai, un ieliec uz kādu dienu. Un tad arī skaties - ir vai nav problēmas vaininieks. Neisaku tāpat vien izmest padaudz $ un pirkt viņu :whistle:

04. Aprīlis 2008, 18:00

[user]1447|MBex300|[/user]Es nezināju gan, bet kā jau rakstīju - visi simptomi bija identiski! 8)
Pārbaudi labāk velreiz, pie kāda cita meistara. VAI dabū to mērītāju kas ir paredzēts šai mašīnai, un ieliec uz kādu dienu. Un tad arī skaties - ir vai nav problēmas vaininieks. Neisaku tāpat vien izmest padaudz $ un pirkt viņu :whistle:

tur sanāk kadi 350 LVL :whistle:
kur tad to paņemt uz dienu... :?

04. Aprīlis 2008, 18:09

es tev vēlāk aizsūtīšu adresi un telefona numuriņu cilvēkam, kurš saveda kārtībā vienu šādu mašīnu. viņam kā reiz bija tieši šāds GMM, šim pašām motoram - baigā sagadīšanās :D

04. Aprīlis 2008, 18:14

paldies!!!!
gaidu!!! 8D

05. Aprīlis 2008, 08:34

labu dienu visiem 8D

05. Aprīlis 2008, 09:53

GMM ir jāliek oriģinālais un jauns. tā man sanāca. Ja kas, toreiz Domenikss arī ļāva dienu pabraukāt un paskatīties, kas notiek...

05. Aprīlis 2008, 17:11

laikam vajadzes mērītāju mainīt... :ninja:

05. Aprīlis 2008, 17:27

[user]398|Renoir|[/user]GMM ir jāliek oriģinālais un jauns. tā man sanāca. Ja kas, toreiz Domenikss arī ļāva dienu pabraukāt un paskatīties, kas notiek...

...vai originaalo BOSH...un iesaku pirms peerk Lv paskatiities Ebay...shad tad var dabuut originaalu bet par eiro!! ;)

05. Aprīlis 2008, 17:40

прикольный у тебя там мерин рассекает 8)
Tēma slēgta