Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 30 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3
Autors Ziņojums
 Tēma: AUTO stikla pulēšana!
AtbildeAtbilde saņemta: 12. Septembris 2007, 08:10 
Lietotāja avatārs
Varbut vel ir kur pulet stiklus citas vietas? Mana gadijuma stikls ir nomainits paris mensus atpakal un salidzinat stikla cenu ar pulesanas ir neiespejami

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Septembris 2007, 08:47 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Varbūt būsi ielicis sliktu lietuviešu stiklu – tie ir dažādi, jo vairāki ražotāji. Iespējams, pacieties vēl un apsakaties, vai pirmā krusa to nepadara matētu – varbūt tas tik un tā būs jāmaina pret labāku.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Septembris 2007, 09:18 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Neatceros pēc cik tur gadiem, bet auto ražotāji paši uzskata, ka vējstikli ir jāmaina. Tāpat kā lukturu stikliņi. Tas ir normāli, ka ar laiku tie kļūst matēti, bojā redzamību, slotiņas un visu pārējo. Tā kā pulēšana arī man šķiet bezjēdzīga. Vai nu jāsamierinās ar tām skrambām, vai jāņem jauns stikls.

Da eto uže norma u narmaļnih ludje,4to stekla menjajut ,eto u nas ludi dosih por s4itajut kakjto ekstroj :ninja:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Septembris 2007, 11:13 
Lietotāja avatārs
Es jau mineju man vinbs nav dabiski sakrapejies nevienas skrapes nekas, bet mazi kropli ar smilasainu bumbu trapija pa stiklu un tur tadas sviaks nelielas

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Septembris 2007, 11:21 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Stikla maiņa, protams, ir ļoti labs risinājums, tomēr daži secinājumi man radās pēc tās.
Tas jaunais (neoriģinālais, protams) stikls ir gaišāks nekā pārējie oriģinālie ietonētie MB stikli. Starpība ir ļoti labi redzama no iekšpuses dienas laikā. Vairāk žilbst acis arī.
Toties ļoti labi tīrās!
Daudz vieglāk braukt tumsā.

Bet tā - ir aizdomas, ka tas neoriģinālais stikls neies tik ilgi, kā oriģinālais.
Un domāju, ka labāk tomēr būtu likt īsto stiklu - būs patīkamāks skats un mierīgāka sirds ilgāku laiku.
A pulēt labāk savu mietu. :evil:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Septembris 2007, 11:23 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Renoiram interesants noskaņojums.... 8D

neticu,kad pēc pulēšanas parādās švikas vecajā vietā, jautājusm, vai tad vispār tika pulēts, jeb ieziests ar nez ko un pateikts- nopulējām, maksā....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Septembris 2007, 11:26 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Uz ceļa akmens (ļoti, ļoti mazs) logā var nākt ar ātrumu ap 200 km/h arī pie mums, ne tikai Vācijā uz autobāņa -- priekšā braucošajam riepa uzmet un iebrauc mākonī. Un parasti pēdām nevajadzētu palikt, tā tie stikli tiek projektēti. Neticu, ka parasta, smilšaina bumba var izdarīt ko sliktāku. It kā lielāka masa, bet daudz, daudz mazāks ātrums. Mazliet fizikas un tad rodas mans secinājums par to, ka stikls nebūs tik labs, cik gribētos. Atceramies, ka principā neveiksmīgi trāpot ar plastmasas pudeles korķi stiklā lielā ātrumā var palikt bez tā loga vispār. Tad jau pagalmā tam stiklam būtu jābūt izsistam. Vai arī bojājums ir radies no kā cita, nevis bumbas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Septembris 2007, 11:37 
Lietotāja avatārs
Nu vini ir futbolsiti, nu man ari ir uz saniem lidzigi skrapejumi, ipasi iedzilinaties kapec vini ir tur nav tur un kapec ta nav jegas atrak janovers un vis, neticas ka skrapejot stiklu vins nebus saskrapets...sanu stikli ari neskrapejas.. :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Septembris 2007, 13:35 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]A pulēt labāk savu mietu. :evil:

mjā :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Septembris 2007, 14:01 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Stikliem principā būtu jābūt izturīgākiem par jebkuru bleķi un krāsojumu. Pats biju pārsteigts par šo faktu. Tur, kur gadās kādas “dabas katastrofas” un, piemēram, sakrīt krusas graudi akmeņu lielumā, automašīnu virsbūve ir kā ar beisbola nūju apstrādāta. Esmu redzējis tādu Jaguar. Tomēr tiem auto stikliem nav ne skrambiņas. Tā nu tas ir. Tāpēc es tiešām pagaidītu ilgāku laiku un tad nolemtu, vai pats stikls ir slikts, vai tomēr kāds ar gaiseni pacenties. Normāla stikla sašvīkāšana ir daudz, daudz sarežģītāka par virsbūves sabojāšanu.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 30 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 5 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012