Tēma slēgta

Netieku mašīnā!

27. Decembris 2006, 15:04

kapēc nemēģini veco labo variantu ar uzlocītu drāti, vai lineālu starp stiklu un durvīm? Cik esmu mēģinājis, visas mašīnas var tā attaisīt, 190to mersi točna var, vienam pie korpusa bija durvis aizcirtušās - tiku galā pat ar mīkstu kapara drāti, kādās 30 sekundēs...

Netieku mašīnā!

27. Decembris 2006, 15:13

lieta tāda ka izmeklējos mājās visādas drātis bet neko neatradu, laika ar nebij auto šovakar bij vajadzīgs... SOS izsaucu 17 ls ar visu piestrtēšanu...****** biju atstājis salona apgaismojumu degot!

Netieku mašīnā!

27. Decembris 2006, 15:16

It kā nav jau nekas daudz, bet par šādu lietu samaksāt... Lai ietiktu savā paša mašīnā!!! Man jau baigā sāpe bija. Gluži kā sitiens ar kāju pa kaklu... :D

Netieku mašīnā!

27. Decembris 2006, 15:20

kā saka par savām kļūdām jāmaksā... :D

Netieku mašīnā!

27. Decembris 2006, 15:21

[user]45272|Rays|[/user]kā saka par savām kļūdām jāmaksā... :D

Saved kārtībā atslēgu un no liekas maksāšanas izvairīsies!

Netieku mašīnā!

27. Decembris 2006, 15:23

jāpērk jauna slēdzene

Netieku mašīnā!

27. Decembris 2006, 15:26

Njaa man ar 124 shitas joks deelj signalizaacijas 2x bijis ... vienreiz pat vispaar prikoliigi sanaaca - staavietaa iedarbinaaju auto ... izkaapu laukaa saaku sniegu tiiriit ... peec kautkaadaam sekundeem durvis signalizaacija noblokjee .. es skraidu apkaart :D nu man jau bija vizitka un zinaaju kam zvaniit

Netieku mašīnā!

27. Decembris 2006, 15:42

[user]45272|Rays|[/user]jāpērk jauna slēdzene

Dažreiz arī vecās var salabot, tas maksā mazāk kā atlaušana, tikai pašam tā līdz meistaram jāaizgādā.

Netieku mašīnā!

27. Decembris 2006, 16:03

Ja runā par akumulatora nosēšanos, tad man arī vakar bija labs pārsteigums. Īsumā aizbraucu uz laukiem, lai šo to paremontētu auto. Neesmu vēl savedis kārtībā aizmugurējā loga apsildi, bet mūziku gribējās paklausīties. Tā nu pagriezu atslēgu līdz pozīcijai, kad maģis sāk strādāt. Pats, pa to laiku ņēmos pa bedri. Vakarpusē kad visu saskrūvēju, domāju jāstumj ārā no garāžas autiņš. Pa betonu viss labi, bet līdzko sasniedza zāli tā iestiga. Nu re, pagriežu aizdedzes atslēgu, lampiņas kaut kā dīvaini švaki deg. startēju, o jā, lampiņas nodziest un nekādas reakcijas. :? :( Tā nu es tuvējās mājas pēc kārtas apstaigāju (plks 21.00). Slikti bija tas, ka man nebija ne striķa, ne piepīpējamo vadu. Visiem, kam prasu, arī nav vadu. Izmisums īstenībā pilnīgs, ka būs jāpaliek aukstā, nekurinātā mājā. Beigās uzgāju pāris džekus vienā privātmājas pagalmā runājam. Paldies vispār viņiem, ka paglāba mani.
Šitādu kļūdu es vairs nevēlos pielaist! Laikam jāmeklē vadi un striķis katram gadījumam.
Starp citu pats stulbākais ir tas, ka vēl pirms brauciena biju domājis par to, ka varbūt jāpaņem lādētājs līdzi. Tā arī nepaņēmu. Šī jau bija mana pirmā kļūda.
Piedzīvojums, protams, labs.

Netieku mašīnā!

25. Janvāris 2007, 20:50

Ble...man izskataas ka aizdedzes atsleega sasalusi :? :x vai tas vispaar var buut??? :? tip taa ka atsleegu nevar iebaazt pat! Ar feenu njeemos kaadas 20 min! Atsleegu dabuuju iekshaa,bet pagriezt gan nefiga nevar!!! Varbuut kaads var kauo ieteikt?
Tēma slēgta