Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 45 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: amortizatori W 124
AtbildeAtbilde saņemta: 22. Maijs 2006, 15:02 
Lietotāja avatārs
+/- tā varētu būt Sensonā / Sachs pat šķiet bija uz vietas..., bet vai viņi ir tiešām pagalam???? ja es klausītu visus umkas, tad MB jau sen būtu Liepājas Metalurgā... :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Maijs 2006, 15:11 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūlijs 2004, 12:35
Atbildes: 69
Citēt:
[user]123174|bost|[/user]+/- tā varētu būt Sensonā / Sachs pat šķiet bija uz vietas..., bet vai viņi ir tiešām pagalam???? ja es klausītu visus umkas, tad MB jau sen būtu Liepājas Metalurgā... :)

Pats amortiņš jau it kā ir vesels. Bojāts ir amortizatora apakšējais šarnirs, kurš diezgan nelāgi klab.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Maijs 2006, 15:14 
Lietotāja avatārs
nu jā... un neviens neko nevar izdarīt ir jāmaina amīši.... šis stāsts ir jau dzirdēts... :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Maijs 2006, 15:27 
Lietotāja avatārs
ar džeku sataisījām, pielāgojām bukses, un braucu vel joprojām... :D ,var jau mainīt amīšus, bet uz mūsu ceļiem tās apakšējās bukses īpaši ilgi netur... man šis ieguldījums nelikās īpaši jauks... :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Maijs 2006, 15:43 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Par pumpējamiem nekad nevar zināt. W201 ir ar pakaļējiem pumpējamiem, bet vienu īsu brīdi esot ražojuši pat ar visiem četriem pumpējamiem, tāpēc visādi var gadīties. Pumpējamo galenā problēma ir tā, ka sāk laist eļļu laukā. Ja ir citas problēmas, tad jāskatās, vai mūsu meistaru veikās rokas tās nevar novērst lētāk kā par pusotru simtu latu...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Maijs 2006, 15:48 
Lietotāja avatārs
ja grib, tad var... bet ar to gribēšanu tā švakāk.. :) mūsu servisos jau var , ja var , tikai nomainīt detaļu pret citu..

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Maijs 2006, 15:51 
Lietotāja avatārs
cik man ir nācies sastapties galvenā problēma parasti ir apakšējās bukses.... bet kādi tik brīnumi nav jādzird servisā.... :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Maijs 2006, 17:56 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Februāris 2006, 15:34
Atbildes: 1230
Atrašanās vietas: riga
Mašīna: VW E-up
Citēt:
[user]3783|Rezo|[/user]
Citēt:
[user]123174|bost|[/user]+/- tā varētu būt Sensonā / Sachs pat šķiet bija uz vietas..., bet vai viņi ir tiešām pagalam???? ja es klausītu visus umkas, tad MB jau sen būtu Liepājas Metalurgā... :)

Pats amortiņš jau it kā ir vesels. Bojāts ir amortizatora apakšējais šarnirs, kurš diezgan nelāgi klab.

mums comi tadus amisus kas leja grab ir taisijusi apmeram cena ir 25 lidz 30ls ja velies varam ko sarunat

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Maijs 2006, 19:09 
Lietotāja avatārs
Nu ja kādam vajag, tad varu piedāvāt 2 pumpējamos amīšus no sedana w124 (lietotus, bet labā stāvoklī).

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Maijs 2006, 07:50 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 07:32
Atbildes: 302
Atrašanās vietas: Latvija, Tukuma rajons
Mašīna: 2148 ccm
Citēt:
[user]14923|mb300sl|[/user]Varu ieteikt aizbraukt uz Krasta 77 aiz mola, tada viena setaa ieksha caur arku jaizbrauc, un tur pardod amishus, visus kas pieejami visios servisos, tik tur neabshaubami letaak,

pats iegadajos MONROE amishus, ja man visur citur pa pakalju prasija 47-52Ls, ta tur to pashu dabuju pa 26Ls

Dārgi gan Tev prasīja! Es nesen mainīju pakaļējos no SACHS uz SACHS un cena bija Ls 26 par katru ar visu čeku, garantiju utt. Man gan ir W124, bet zinu, ka tie paši domāti arī 190-tajam, ja vien nav kāda ūberkrutā piekare.

Ja ir bojāts tikai šarnīrs, tad vismaz es gan pacenstos tos vispirms atrestaurēt.
Starp citu, zf lapā (SACHS, BOGE, Lemforder) var nokačāt gan amortizatoru, gan atsperu katalogus *.pdf formātā un pats pārliecināties par piemēroto detaļu atbilstību.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 45 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012