07. Februāris 2006, 14:24
Shodien nomainiju katalizatoru. Viss cikiniekaa. Cita dziesma. Var spridzinaat taalaak. Kopaa ar mainju samaksaaju 105 Ls.
07. Februāris 2006, 14:24
a cik ta maksa katilizators ???
man ir vinjs nodedzis, un nenormala skanja no vinja
07. Februāris 2006, 14:28
[user]14923|mb300sl|[/user]a cik ta maksa katilizators ???
man ir vinjs nodedzis, un nenormala skanja no vinja
daži viņu griež ārā. 10Ls maksā. ja skaņa traucē.
ja vajag pirkt. jārēķinās tiešām uz 100+ Ls
pajautā GenSekam, cik maksā...
07. Februāris 2006, 14:51
Man kādreiz piedāvāja orģinālo katalizatoru par 1000Eur!!! 8D
07. Februāris 2006, 14:52
[user]76013|meridians|:[/user]Shodien nomainiju katalizatoru. Viss cikiniekaa. Cita dziesma. Var spridzinaat taalaak. Kopaa ar mainju samaksaaju 105 Ls.
Pastāsti lūdzu ko Tev tur darīja, un kā skaņa?
08. Februāris 2006, 11:18
Nezinu, kā ir likt to rezonatoru, bet parasti katalizatora vietā lika liesmu slāpētāju. Maksā 20-30 Ls, darbs ap 10 Ls...
08. Februāris 2006, 12:46
[user]76013|meridians|:[/user]Shodien nomainiju katalizatoru. Viss cikiniekaa. Cita dziesma. Var spridzinaat taalaak. Kopaa ar mainju samaksaaju 105 Ls.
С тебя пиво по любому! 8)
08. Februāris 2006, 13:25
Aizbraucu uz ML servisu. Tur veco katalizaatoru izgrieza aaraa nenjemot trubu nost un ielika Vaacu katalizaatoru kursh ir drusku mazaaks. Piemetinaaja trubas galaa un vecajaa vietaa iekshaa. Viss OK. Katalizaators 85Ls + 20 Ls darbs. Darbs ilga drusku vairaak pa stundu.
Skanja var teikt nav mainijusies. Salona neko nedzirdu ka buutu kautkaadas izmainjas. Bet kad dod virsuu ataisot logu valjaa tad drusku ir skaljaaks. Bet minimaali. Esmu apmierinaats.
Paldies tiem kas paliidzeeja.
A veel ja maina beidzamo bunduli tad cena 45Ls bet ir arii sporta viss visaadi un cena saakot no 55Ls
08. Februāris 2006, 13:26
Aizbraucu uz ML servisu. Tur veco katalizaatoru izgrieza aaraa nenjemot trubu nost un ielika Vaacu katalizaatoru kursh ir drusku mazaaks. Piemetinaaja trubas galaa un vecajaa vietaa iekshaa. Viss OK. Katalizaators 85Ls + 20 Ls darbs. Darbs ilga drusku vairaak pa stundu.
Skanja var teikt nav mainijusies. Salona neko nedzirdu ka buutu kautkaadas izmainjas. Bet kad dod virsuu ataisot logu valjaa tad drusku ir skaljaaks. Bet minimaali. Esmu apmierinaats.
A veel ja maina beidzamo bunduli tad cena 45Ls bet ir arii sporta viss visaadi un cena saakot no 55Ls
08. Februāris 2006, 13:26