Tēma slēgta

Tehniski jautājumi I

24. Jūnijs 2011, 21:27

bija vienā krievu vai ukraiņu meršu forumā. Lasīju par to koka atjaunošanu, tad tur viens nopirka plēvi un aplīmēja, nu gandrīz 1:1 izskatā , tik tā plēve bik gaišāka izskatā un lakas nav. Ja atradīsu bildes,iemetīšu

Tehniski jautājumi I

25. Jūnijs 2011, 10:42

24 June 2011 13:57:40 KANTAINAIS rakstīja:
Pameklē galdniekus, aprunājies ar viņiem - ir meistari, kas prot to atjaunot.
Vai tad Latvijā netiek restaurēti veci auto?

24 June 2011 13:48:39 White rakstīja:
vot i ja nachal iskatj, i ni chego ne nashol, vot posovetovali v jaht klub obratitsja tam govorjat kto-to zanimaetsja vostanovleniem, hotja navrjatli oni smogut vostonovitj.

poka u kogo ne sprashival vse govorjat chto eto tehnologicheski ochenj slozhnij proces, tam etot lak pri kakoj to opredeljonoj temperature nanosjat da eshje i v 3 sloja, a kto nibudj znaet u nas firmi gde vostonavlivajut starie avto?

Tehniski jautājumi I

25. Jūnijs 2011, 18:54

Man jau liekas, ka jāsāk ar materiālu, - nažfinieru ( tā laikam viņu sauca). Gan jau , piemēram latvijas finierī viņu taisa. Problēma gan varētu sākties ar to, ka nebūs attiecīgā koka, kas vajadzīgs.
Pašu darbu,- jāmeklē jēdzīgs galdnieks. Man viens paziņa,mācoties galdniecību, taisīja tādas bildītes, no nažfiniera.( tas gan bija apmēram 1970 gadā) Varbūt kāds ir redzējis....,uz finiera, ar laku noklāti dabas skati, meitenes, ornamenti... Tas vīriņš gan diezgan stipri dzer... bet varbūt, ka, ja viņam iedotu materiālus, uztaisītu to, - ``pod ģerevo`` :) Īpaši nekā sarežģīta tanī nav. :) Varbūt, ja man iedotu materiālu , un ``interesantu naudas summu``, arī es uztaisītu... :)
Sākumam, - materiāls.

Tehniski jautājumi I

26. Jūnijs 2011, 00:10

nekas ūber jau nav :) sagatavojam formas. nažfinieri uz detaļas saspiežam un voala, tad noslīpējam, kārtīgu laku pāri un miers mājās :)

Galvenais ir atrast nažfinieri ar īsto rakstu un uztaisīt spiedei formu, kā tai detaļai vajag.

Tehniski jautājumi I

26. Jūnijs 2011, 00:13

Tagad man ir jauna problēma, nedeg pakaļējie gabarīti. kad ieslēdz stāvgaismu pa labi vai kreisi nedeg arī priekšā gabarīts.. kad ieslēdz gabarītus parastos, priekšā deg, pakaļā nedeg.
Drošinātāji veseli.

Kas vēl varētu būt par vainu? viņiem ir kāds relejs vai kas tml kas tur atbild par tām stāvgaismām u.t.t.

Jo pirms laika čakarējās labais pakaļējais gabarīts-nedega. kad ieslēdza kreiso stāvgaismu, tad arī priekšā nedega gabarīts, pakaļā laikam dega.

Tehniski jautājumi I

26. Jūnijs 2011, 00:32

Tev piekabes āķis ir?

Man bija problēma ar miglas lukturi tieši dēļ piekabes āķa vadiem tur savienojumu dēļ nedega aizmugures miglenieks....

Tehniski jautājumi I

26. Jūnijs 2011, 00:35

āķis ir... hmm o.k. uzmetīšu acis viņam, varbūt tiešām kādi sūdi sagājuši un taisa trikus.

Tehniski jautājumi I

26. Jūnijs 2011, 19:36

Tātad ir divi jautājumi :)

1. Zinu ka jau bija minēts 100% kaut kur,bet reāli slinkums rakties(atvainojos). Kādi ir maksimālie lielumi w124-tajam priekšējā panelī skaļruņu diametri? Vienā forumā bija runa par to ka 13cm lien ieksā... Kā tad īsti ir?

2. Man ir 2 elementi no pastūža kuri ir caurspīdīgi(nav stikls,bet plastmasa) bet tiem ir pavisam nedziļi/smalki skrāpējumi, tai pašā brīdī lieli, kad tika likts kkas bagāžniekā tad tika saskrāpēts. Tad jautājums ir sekojošs, ar ko šos elementus var nopulēt?

Tehniski jautājumi I

26. Jūnijs 2011, 21:53

smalks smilšpapīrs,no sākuma 800,tad 2000,un pulējamā pasta.

Tehniski jautājumi I

26. Jūnijs 2011, 22:05

26 June 2011 22:53:58 heinrx rakstīja:
smalks smilšpapīrs,no sākuma 800,tad 2000,un pulējamā pasta.

paldies!!!
Tēma slēgta