Tēma slēgta

Tehniski jautājumi I

26. Oktobris 2010, 21:11

Klau tautieši.
Tāds jautājums-
Esmu dzirdējis, ka ja pasūta kaut kādam auto bamperus,sliekšņus(tipa body kitus), tad, kad tie atnāk un sāc likt virsū, tad jāņem palīgā špakteļ spainis, jo šķirbas starp bamperiem un spārniem ir tāda, ka žurkas skries cauri.
Tad nu jautājums vai kāds ir reāli saskāries ar kādas vizuālās pakas pasūtīšanu no ārzemēm caur netu vai tomēr kāds varētu ieteikt tiešām labu meistaru,kantori, kas varētu labāk pats uz vietas izveidot tādu, kā pats vēlies? :)

Tehniski jautājumi I

26. Oktobris 2010, 21:16

26 October 2010 22:11:15 AS rakstīja:
Klau tautieši.
Tāds jautājums-
Esmu dzirdējis, ka ja pasūta kaut kādam auto bamperus,sliekšņus(tipa body kitus), tad, kad tie atnāk un sāc likt virsū, tad jāņem palīgā špakteļ spainis, jo šķirbas starp bamperiem un spārniem ir tāda, ka žurkas skries cauri.
Tad nu jautājums vai kāds ir reāli saskāries ar kādas vizuālās pakas pasūtīšanu no ārzemēm caur netu vai tomēr kāds varētu ieteikt tiešām labu meistaru,kantori, kas varētu labāk pats uz vietas izveidot tādu, kā pats vēlies? :)

Esmu pats redzējis,ka pasūta un saņem AMG body kit paketi W221 kuzovam. Viss bija perfekti, t.sk. krāsojums arī.

Tehniski jautājumi I

26. Oktobris 2010, 21:17

Pag, ja saki, ka krāsojums bija ideāls, tad no kuienes sūtīja? Jo parasti, tie atnāk nekrāsoti,tikai gruntēti.

Tehniski jautājumi I

26. Oktobris 2010, 21:18

26 October 2010 22:17:18 AS rakstīja:
Pag, ja saki, ka krāsojums bija ideāls, tad no kuienes sūtīja? Jo parasti, tie atnāk nekrāsoti,tikai gruntēti.

No Vācijas ,kur prasa auto WIN un papildus krāsas kodu...

Tehniski jautājumi I

26. Oktobris 2010, 21:25

26 October 2010 22:18:28 Daniels rakstīja:

Varbūt zini no kurienes tieši? Kāda firma vai saite netā? :)

Tehniski jautājumi I

26. Oktobris 2010, 21:29

26 October 2010 22:25:02 AS rakstīja:
26 October 2010 22:18:28 Daniels rakstīja:

Varbūt zini no kurienes tieši? Kāda firma vai saite netā? :)

Rīt uzjautāšu tā auto īpašniekam, konkrēti no kurienes, kad un par cik. Lēti tas viss nebija :P

Bet,ja ir vēlēšanās un laiks, vari mēģināt sazināties ar šiem :

http://www.duraflexbodykits.com/

Es uzrakstīju,vai ir iespeja piegādāt uz LV. Atbildēja ,ka varot, ja izvēlēšoties precīzu modeli.Tad pateikšot arī cenas.

Tehniski jautājumi I

26. Oktobris 2010, 21:40

Visi bodykiti ar vārdu ir ideāli. Un visas MB detaļas (t.sk. AMG) iespējamas pasūtīt konkrētajā virsbūves krāsā, par to samaksājot apmēram +30% cenas. Attiecīgi dārgām detaļām neizdevīgi, lētām izdevīgi. Esmu visādus sūtījis.
Pēdējo reizi laboja Mizx - 26. Oktobris 2010, 21:41, kopā labots 1 reizi.

Tehniski jautājumi I

27. Oktobris 2010, 17:25

Šodien savam W124E 300D ar jauno 24v dzinēju mainīju eļļu un biju nedaudz izbrīnīts par kādu lietu- atšķirībā no visiem citiem dīzeļiem kas man ir bijuši šim nebija tā garā štoka kas nāk pie eļļas filtra vāciņa un iet uz filtra korpusa apakšu elementam pa vidu. Vai kāds būtu to kaut kad izravējis ārā jeb šim dzinējam tāds nav paredzēts? Vāciņam pa vidu skrūve ir. Kādu funkciju pilda šis štoks eļļas filtrā? Savā saimniecībā jau atradu vāciņu ar visu štoku un jau gribāju likt virsū, bet domāju labāk pajautāt.

Tehniski jautājumi I

27. Oktobris 2010, 23:05

27 October 2010 18:25:24 naziitis rakstīja:
Šodien savam W124E 300D ar jauno 24v dzinēju mainīju eļļu un biju nedaudz izbrīnīts par kādu lietu- atšķirībā no visiem citiem dīzeļiem kas man ir bijuši šim nebija tā garā štoka kas nāk pie eļļas filtra vāciņa un iet uz filtra korpusa apakšu elementam pa vidu. Vai kāds būtu to kaut kad izravējis ārā jeb šim dzinējam tāds nav paredzēts? Vāciņam pa vidu skrūve ir. Kādu funkciju pilda šis štoks eļļas filtrā? Savā saimniecībā jau atradu vāciņu ar visu štoku un jau gribāju likt virsū, bet domāju labāk pajautāt.
Izmeklējos šeit bet neko neatradu. Vai tiešām nav neviena kas zinātu?

Tehniski jautājumi I

28. Oktobris 2010, 11:07

1. Kādu eļļu iesakat un cik daudz vajag 230CE W124 89.gads ?!

2. Gribās kupeju sagatavot ziemai laicīgi, tāpēc prasu padomu, kur? kas? mēdz piesalt utt. kuras vietas obligāti saeļot ar silikoniem? logi nemēdz iesalt? bagažnieks?
Tēma slēgta