Tēma slēgta

Tehniski jautājumi I

25. Maijs 2011, 17:40

24 May 2011 13:36:16 alex_mersedesovic rakstīja:
sodien zvaniju uz domeniksu teica no 100 Ls ap 3 st darba, mb busa no 150 un 2 dienas darba.
Bet ok vaj kads to ir darijs bez spec. instrumentiem.?
ja kāda no sprauslām laiž garām un ir piedegums jau izveidojies ta ir ko nonjemties,bet ja daudz maz tīrs vis ta jau nekas īpaš tur nau,100ls pa 3h,biš i cipars šijos laikos labajos laikos pežo strādāju bija 18ls-h ta jau visi teica ka kosmos a šie tagad pa 33ls-h un vēl ir klienti?:O
Pēdējo reizi laboja Lisais - 25. Maijs 2011, 17:46, kopā labots 1 reizi.

Tehniski jautājumi I

25. Maijs 2011, 19:51

`TA neizgāju dēļ rocenes (0,8 un 1,1), MB C250, automātiskā kārba. Tagad ceru sabremzināt (pamazām lietoju roceni - un kāpēc mersim to sauc par roceni - tas ir vēl viens man neskaidrais jautājums:D), ja nesabremzināšu - kur braukt, kur būs lētāk un protams - lai ir normāli-ko saprotoši labotāji, vēlams Jelgava, Ozolnieki.

Tehniski jautājumi I

25. Maijs 2011, 20:23

[quote]
25 May 2011 20:51:58 Ingana rakstīja:
`TA neizgāju dēļ rocenes (0,8 un 1,1), MB C250, automātiskā kārba. Tagad ceru sabremzināt (pamazām lietoju roceni - un kāpēc mersim to sauc par roceni - tas ir vēl viens man neskaidrais jautājums:D), ja nesabremzināšu - kur braukt, kur būs lētāk un protams - lai ir normāli-ko saprotoši labotāji, vēlams Jelgava, Ozolnieki.
Jelgava vispār ir labākā vieta uz pasaules kur iet tehnisko apskati!
:D

Tehniski jautājumi I

25. Maijs 2011, 22:24

pats tur visu izjauc un miers. kadam dot tur neko nevar pārjaukt kārtīgi visu tur latiņi 30 par dabu jābūt.

Tehniski jautājumi I

26. Maijs 2011, 05:50

25 May 2011 23:24:21 plashs rakstīja:

pats tur visu izjauc un miers. kadam dot tur neko nevar pārjaukt kārtīgi visu tur latiņi 30 par dabu jābūt.

Zini - es jau sieviete-blondīne, bet nu ceru, ka vīram būs laiks izjaukt to kārbu, ja kas, tā jau man teica - rullīši, pievilkt, pavilkt, diski kādi:hvz:, bet man tas laikam neko neizsaka. Tāpēc laikam pati es to visu neizjaukšu, jo nezinu jau ar kur jājauc:wtf:

Tehniski jautājumi I

26. Maijs 2011, 06:10

Intresanti! Es izgāju ar lielāku starpību. Sviests.

Tehniski jautājumi I

26. Maijs 2011, 07:16

26 May 2011 07:10:30 Nompelis rakstīja:

nu jā - tāpat man teica arī mans paziņa - ka šim vēl švakāka rocene bijusi, un ar teica - sviests.. bet tas džeks vēl rēķināja uz masu - vai pietiekot rocenes spēka, tad atnāca - teicās sarēķinājis - ka esot par maz
:(, ko tad es varu izdarīt? Varbūt šim nepatika, ka man ne pirmā svaiguma mersis - bet perfekti kopts, un neko citu atrast nevarēja :hvz: šā vai tā, bet jāiet otro reizi

Tehniski jautājumi I

26. Maijs 2011, 08:01

Ja pareizi atceros, tad rēķins ar roceni bija tāds, ka vidējam spēkam jābūt ne mazākam par 1.0. Tas ir (1.1 + 0.8)/2 = 1.9/2 ir mazāks par 1.0.

Tehniski jautājumi I

26. Maijs 2011, 08:03

Starpība starp riteņiem ir būtiska tikai darba bremzei.Stāvbremzei nav runa par starpību, tur rēķina attiecību starp abu riteņu bremzēšanas efektivitāti un a/m pašmasu. Doma tāda, ka stāvbremzei vienalga cik spēcīga ir katra puse atsevišķi, galvenais, lai abi riteņi spētu attiecīgo autiņu noturēt slīpumā.
Re kur ir tie TA noteikumi.

Ministru kabineta noteikumi Nr.466
Rīgā 2004.gada 29.aprīlī (prot. Nr.26 9.§)
Noteikumi par transportlīdzekļu valsts tehnisko apskati un tehnisko kontroli uz ceļiem

406.pantā ir tā formula,pēc kuras reķina. Tā ka vari sarēķināt pati un pārliecināties, vai TA eksperts ir sarēķinājis pareizi.

Bet vispar jau vajag likt uz rokas bremzes arī automātu, jo kārbai tas ir veselīgāk.
Pēdējo reizi laboja Valdo100 - 26. Maijs 2011, 08:37, kopā labots 1 reizi.

Tehniski jautājumi I

26. Maijs 2011, 09:21

26 May 2011 08:16:28 Ingana rakstīja:
26 May 2011 07:10:30 Nompelis rakstīja:

nu jā - tāpat man teica arī mans paziņa - ka šim vēl švakāka rocene bijusi, un ar teica - sviests.. bet tas džeks vēl rēķināja uz masu - vai pietiekot rocenes spēka, tad atnāca - teicās sarēķinājis - ka esot par maz
:(, ko tad es varu izdarīt? Varbūt šim nepatika, ka man ne pirmā svaiguma mersis - bet perfekti kopts, un neko citu atrast nevarēja :hvz: šā vai tā, bet jāiet otro reizi

Nu manam verķim , W140, pašmasa ir- 1940kg Diez vai Tev ir vairāk.
Tēma slēgta