Tēma slēgta

Tehniski jautājumi I

12. Maijs 2011, 22:46

Tieši tā - Mercedes-Benz domā par drošību, tāpēc uz leju var nolaist līdz galam, bet uz augšu nevar, jo var netīšām ievērt pirkstus.

Tehniski jautājumi I

12. Maijs 2011, 22:48

Kapēc tad slēdžus taisa ar 2 pozīcijām? :)

Tehniski jautājumi I

13. Maijs 2011, 08:13

12 May 2011 23:46:13 Ome rakstīja:
Tieši tā - Mercedes-Benz domā par drošību, tāpēc uz leju var nolaist līdz galam, bet uz augšu nevar, jo var netīšām ievērt pirkstus.

w210 uz abām pusēm laižas automātiski, atliek tikai stiprāk nospiest pogu. Pieļauju, ka w208 vajadzētu būt tieši tā pat. Man arī vienu brīdi negāja šī funkcija, elektronikā kkas ik pa laikam nogļuko un pēc tam aiziet.

Tehniski jautājumi I

13. Maijs 2011, 08:50

12 May 2011 19:13:54 morris rakstīja:
Man jautājums diezgan stulbs, vai CLK Cabrio 1998 gada logiem japaceļās uz augšu automātiski, vai jatur poga, līdz logs aizverās, vnk situācija tāda kad uz leju pietiek līdz galam uzspiest pogu, un logi automātiski nolaižas, bet uz augšu iet, tikai kamēr tur nospiestu pogu... tam tā ir jābūt, vai tur kkas nav kārtība?

Man tāds pats jautājums ir par W124 logiem. Nospiežot slēdzi, lai logus atvērtu beigās slēdzim ir neliels kliķšķis, spiežot slēdzi, lai logu paceltu šī kliķšķa nav, tāpēc domāju, ka tā ir tā īpatnība. Gribēju zināt kā ir citiem?

Tehniski jautājumi I

13. Maijs 2011, 08:57

w124 automātiski laižās tikai uz leju.
CLK vajadzētu arī uz augšu...

Tehniski jautājumi I

13. Maijs 2011, 09:46

Kādā veidā pirkstus iespiest? Ja ir automātika, tad 100% ir arī par iespiešanu padomāts! pietiek maza pretestība un logs momentālie noiet lejā! Arī pogu turot lai ceļas uz augšu, jūtot mazāko pretestību, logs noiet lejā! Tādiem l9ogiem, kur nav automātikas, iespējams arī nav šādas funkcijas! Uz 124 gan nemēģināju, bet pieļauju, ka tur gan var iespiest.

Tehniski jautājumi I

13. Maijs 2011, 09:51

13 May 2011 10:46:52 Viks rakstīja:

Kādā veidā pirkstus iespiest? Ja ir automātika, tad 100% ir arī par iespiešanu padomāts! pietiek maza pretestība un logs momentālie noiet lejā! Arī pogu turot lai ceļas uz augšu, jūtot mazāko pretestību, logs noiet lejā! Tādiem l9ogiem, kur nav automātikas, iespējams arī nav šādas funkcijas! Uz 124 gan nemēģināju, bet pieļauju, ka tur gan var iespiest.
Tā drošības sistēma ir raksturīga MB, ne citiem auto. Man demonstrēja, kā tika bojātas alumīnija dakšiņas šādi iespiežot svaiga Renault busa it kā pilnībā automātiskos logos. Redzot, kas notika ar dakšiņām, pirkstus vai ko citu tur starpā atstāt negribētos.

Tehniski jautājumi I

13. Maijs 2011, 10:00

Bembim arī bija. mazdai gan nebija, bet tur automātika uz augšu arī nebija! Man tā īsti neticas, ka ja ir auto, tad nav drošibas sensoru!

Tehniski jautājumi I

13. Maijs 2011, 10:01

Manuprāt, jābūt automātikai abos virzienos.
Pogas taču W208 ir tās pašas?
To nevar īsti pārbaudīt, jo tas nav nekas tāds, ko var redzēt opciju kodos. Cik saprotu, tam pašam W210 ir iespējams, ka automāts ir tikai abām priekšējām pogām un ir arī variants ar visām 4. Bet tās visas strādā abos virzienos.

Tehniski jautājumi I

13. Maijs 2011, 10:04

Zinu, ka VW un Audi izstrādājumiem bieži komforta funkcija gļuko, un var būt tā, ka ilgstoši nestrādā, piemēram, automātika uz augšu. Pāris mēnešus automāts iet tikai uz leju, bet tad pēkšņi sāk iet arī uz augšu, jo tā principā ir paredzēts, bet sistēmas kvalitātes dēļ neiet.
Tēma slēgta