Tēma slēgta

Tehniski jautājumi I

23. Oktobris 2010, 20:27

Es arī par loga maiņu.

Tehniski jautājumi I

23. Oktobris 2010, 21:26

Arī sānu stikli noskrāpējas,tos arī vajag mainīt,bet vislabāk jau visu auto nomainīt uz jaunu,jo uz sēdekļiem jauniem jau arī ir pavisam cita sēdēšana.:D

Tehniski jautājumi I

23. Oktobris 2010, 21:47

23 October 2010 22:26:18 MBG rakstīja:
Arī sānu stikli noskrāpējas,tos arī vajag mainīt,bet vislabāk jau visu auto nomainīt uz jaunu,jo uz sēdekļiem jauniem jau arī ir pavisam cita sēdēšana.:D
Gumijas jāmaina un logi jāregulē, lai neskrāpētos sānu stikli...

Tehniski jautājumi I

23. Oktobris 2010, 23:02

23 October 2010 17:26:22 Papis rakstīja:
22 October 2010 18:46:24 Daniels rakstīja:
Vai kāds REĀLI ir kādreiz saskāries ar tādu lietu kā autostiklu pulēšnau?
Man tikai ir info no sērijas "viena tirgus tante teica", kur, ja pulēšot prieksējo stiklu, tad izmainīšoties stikla līdzenā plakne, kur tikšot lausts taisnā skata stars, un skats no auto iekšpuses būšot līdzīgi, kā skatoties caur "palielināmām brillēm" :P
Plaisas stiklā nav, bet ir daudz smalku punktiņu.... Te palasot i-netā, it kā šādus stiklu pulēšanas pakalpojumus piedāvā...

Reāli man džeki ir vairākkārtīgi teikuši, ka auto priekšējais stikls, normālās valstīs, tiekot mainīts reizi trijos gados!!!:znaika:

Kaut kā negribas ticēt... pie tam pirmo reizi dzirdu šitādu pastāstu.
P.S. Kas skaitās normāla valsts?

Tehniski jautājumi I

23. Oktobris 2010, 23:23

Reizi 3 būs pārspīlēti, bet reizi 10 gados gan ieteicams. Cik atceros, tas bija viens no apkopju punktiem arī MB grāmatiņās. Tiesa, to reti kurš MB sasniedzis, jo garantija kopumā sen kā beigusies.

Tehniski jautājumi I

24. Oktobris 2010, 02:01

Kaut kā negribas ticēt... pie tam pirmo reizi dzirdu šitādu pastāstu.
P.S. Kas skaitās normāla valsts?

[/quote]

nu es domāju attīstītākas valstis par Latviju!
Nu varbūt mazliet pārspīlēti, bet tīri loģiski! Es arī esmu personīgi mainījis stiklu un jau pēc gada viņš ir punktains un jau kropļo attēlu. Tā teikt ne jau no zila gaisa tas ir izdomāts un to Man ir teikuši cilvēki kuri dzen no ārvalstīm automašīnas un vairākām servisa grāmatiņās stāv ierakstīts, melns uz balta, mainīts pr stikls! Nu tad? secinājumi!

Tehniski jautājumi I

24. Oktobris 2010, 03:24

Iespējams, ka bijis ieplaisājis, piemēram, no ceļa grants. Bet tāpat, - vējstikla mainīšana ļaunumu nenodara.

Ir tikai jālemj, pirkt oriģinālo vai Pilkington.

Tehniski jautājumi I

24. Oktobris 2010, 08:45

Pāris nedēļas atpakaļ es nomainīju vienam no MB priekšējo stiklu bija mazliet ieplīsis un uz TA bija jāmaina,tad nu no dažādiem piedāvātajiem variantiem izvēlējos orģinālu lietotu stiklu labā stāvoklī.Nejūtu neko sliktu redzamības ziņā,salīdzinot ir bijuši stikli citos auto arī jauni.
Jā un liekot pie stikla meistariem viņu teiciens bija ,ka priekšējie stikli esot jāmaina 2-3 gados reizi,tas nu ir vairāk nekā pārspīlēti.
Jā un runājot par redzes bojāšanu,atcerēsimies,kad sēžot pie monitora arī acis nepaliek labākas:D

Tehniski jautājumi I

24. Oktobris 2010, 09:18

24 October 2010 09:45:20 MBG rakstīja:
izvēlējos orģinālu lietotu stiklu labā stāvoklī.
:haha: Ti kanewno izveni ,no eto iz oblasti fantastiki.

Tehniski jautājumi I

24. Oktobris 2010, 09:26

Tagad piedāvājumā ir tik daudz labu stiklu, ka nav nekādas jēgas maksāt par Pilkington, kur nu vēl oriģinālo.
Tēma slēgta