Tēma slēgta

Tehniski jautājumi I

02. Aprīlis 2011, 09:54

jā tās gumijas ir katasterofa.. parasti visiem viegli izraut, jo kāds ir jau ņēmis ārā un gumijiņas nav licis vietā... ja viss ir svaigs vai arī gumijiņas atliktas vietā... uhh :gulta: būs labs....

Tehniski jautājumi I

02. Aprīlis 2011, 10:16

02 April 2011 01:23:33 Ome rakstīja:
Kā īsti varēja izņemt? Spiežot ārā no otras puses? Stūres rats ir jāņemt nost?
Nav tik traki, nebiedējiet cilvēku! Izņemt W202 spidometru var ne grūtāk kā citiem modeļiem. Oficiāli visiem vajag tos ķekšus (eBay redzēju pa 13 EUR oriģinālos), neoficiāli pastumjot no otras puses. No priekšas tiešām klāt neķeries, ar skrūvgriezi utt. no priekšas nevelc, jo panelis ir ļoti mīksts un garantēti paliks pēdas.

Tātad — no otras puses vienā sānā viegli spiest ar roku, jo viegli tikt klāt. Otrā iesaku ņemt palīgā kādu garāku un platāku skrūvgriezi, var uztaisīt mīkstu galu vai kaut ko tādu. Un tad par atbalsta punktu izmantojot laikam to stieni, kas iet zem paneļa, izspiest ārā. Nekādas gumijas no spidometra nekur nost nekritīs, jo iestrādātas korpusā.

Stūri nost ņemt nevajag, ja tā ir regulējamā. Neregulējamai man nav izdevies, lai kā Roma skaidroja. Nezinu, varbūt nianses pirms / pēc feislifta vai vēl nez kas.

Obligāti noņem akumulatoru, pirms atvieno spidometru. Ar to, ka atslēgas nebūs aizdedzē nepietiks — izdedzināsi vēl kādas lampiņas.

Oriģināli W202 spidometram ir jābūt diezgan dziļi iekšā panelī, tāpēc arī tas tur labi turas un no priekšas neko garām aizbāzt nevar. Parasti haltūrē ar ielikšanu vietā, ja kāds iepriekš tur jau līdis.

Tehniski jautājumi I

02. Aprīlis 2011, 13:26

Ari stere bez lifta nau janem nost,paneli tapat var izvilkt.Panela izvilksanai es izmantoju kaut kadas garas bremzu atsperites,jo ciets metals un diezgan planas,Aizbazu gar panela malu sagriezu akisus uz ieksu un rauju paneli ara,darbs 5 minutem.

Tehniski jautājumi I

02. Aprīlis 2011, 13:49

02 April 2011 14:26:48 ega322 rakstīja:
Ari stere bez lifta nau janem nost,paneli tapat var izvilkt.Panela izvilksanai es izmantoju kaut kadas garas bremzu atsperites,jo ciets metals un diezgan planas,Aizbazu gar panela malu sagriezu akisus uz ieksu un rauju paneli ara,darbs 5 minutem.
Atceries, ka pirms / pēcfeislifta paneļi atšķiras. Un kā jau teicu, man telefoniska instruktāža par paneļa izņemšanu nenoņemot stūri nepalīdzēja. Gaidīju 2 dienas instrumentu stūres nodabūšanai nost, jo pāris stundas to līdz stūrei izvilkto paneli visādi bez panākumiem trijatā grozījām. Vadi beigās bija nost, viss nost, bet nekādi.

Tehniski jautājumi I

02. Aprīlis 2011, 16:21

Esmu to darijis vairakas reizes bez stures nonemsanas,tapec ari rakstu ka tas ir izdarams.Kas tad tiem pecliftiem savadaks taja paneli?

Tehniski jautājumi I

02. Aprīlis 2011, 20:58

01 April 2011 17:48:30 Mizx rakstīja:
01 April 2011 17:43:10 Ricco rakstīja:
Loti interesanti gan.Pec izskata liekas ka lien ieksa.Ja man ir originalais rupnicas izmers 225/50/16,tad ko 255 vai 245/50/16 nelidis?
Tikai veletos mazliet platakas riepas,nemainot disku izmeru....Ko jus teiksiet?
245 līdīs, bet 255 ne. Atšķirība starp 225 un 255 priekš automašīnas ir ļoti daudz. Lai neteiktu ļoti, ļoti daudz. Parēķini atšķirību procentos!

cik atceros, pēv vin koda manam c124 rādija ka no rūpnīcas esot bijušas riepas ar 255 platumu, un arkas parastās :D

Tehniski jautājumi I

03. Aprīlis 2011, 11:45

Labdien visiem!

Aktuāls jautājums - kādi ir izmēri Mercedes W221 priekšēja kapota izmēri??? Izmēri nepieciešami sakarā ar kāzu rotājuma pasūtīšanu :)

Varbūt ir zināms kur atrast tehnisko informāciju?

Paldies!

Tehniski jautājumi I

03. Aprīlis 2011, 13:38

02 April 2011 21:58:19 haha rakstīja:
01 April 2011 17:48:30 Mizx rakstīja:
01 April 2011 17:43:10 Ricco rakstīja:
Loti interesanti gan.Pec izskata liekas ka lien ieksa.Ja man ir originalais rupnicas izmers 225/50/16,tad ko 255 vai 245/50/16 nelidis?
Tikai veletos mazliet platakas riepas,nemainot disku izmeru....Ko jus teiksiet?
245 līdīs, bet 255 ne. Atšķirība starp 225 un 255 priekš automašīnas ir ļoti daudz. Lai neteiktu ļoti, ļoti daudz. Parēķini atšķirību procentos!

cik atceros, pēv vin koda manam c124 rādija ka no rūpnīcas esot bijušas riepas ar 255 platumu, un arkas parastās :D
Apskati vēlreiz! AMG bodykita uzstādīšanas un AMG 17" disku uzstādīšanas instrukcijā viņu apstiprinātais izmērs W124 ir 235/45 R17. Tam ir mazliet lielāks diametrs, kā oriģinālajam izmēram, tāpēc 245/40 R17 aizmugurē arī iet, bet tas ir maksimumu maksimums, kas nestrīķēs, ja tiks veiktas noteiktas darbības. Instrukcijas ir atrodamas internetā, bet ja kādam neizdodas atrast pašam, jautājiet!

Tehniski jautājumi I

03. Aprīlis 2011, 21:29

kads ir meiginajis so te brinumus http://www.fuelmax.lv/info.php?lang=lat , varbut kads ir dzirdejis atsauksmes par šo?????:znaika:

Tehniski jautājumi I

03. Aprīlis 2011, 22:51

izmēģināju... bākā bija 10l degvielas, nobraucu kādus 150km un bākā jau bija 35l degvielas :super:
Tēma slēgta