Tēma slēgta

Serviss šmaucas vai kā?

15. Jūnijs 2010, 10:38

Tas, ka servisi nereti iekasē naudu par nepadarītiem darbiem un nenomainītām detaļām, LV ir visai ierasta prakse.
Te jau bija korekts ieteikums, pieprasīt nomainītās detaļas.
Vēl nebūtu slikti, pašam būt klāt pie problēmu diagnosticēšanas, lai visu "kriminālu" redzētu ar savām acīm un izrunātu - vai un kad to mainīt. Tā var arī apjautāties par detaļu cenām.
Dažreiz maksa par nenomainītām detaļām tiek iekasēta elementāru komunikācijas problēmu dēļ starp meistaru un cilvēku, kas pieņem pasūtījumu.
man ir bijis tā, ka pēc diagnostikas servisa vadītājs saraksta uz lapiņas visu, kas jādara. Kad atbraucu pēc mašīnas, man saka, ka viss pēc saraksta izdarīts, un tā arī tiek samaksāts. Bet tikai pēc tam atklājas, ka kaut kas vēl joprojām gram vai čīkst - un izrādās, ka meistars vienkārši sarakstā kādu punktu ir izlaidis.
Ja tas tiktu pakontrolēts, viss būtu OK, bet tas nu laikam reti kad notiek...

Serviss šmaucas vai kā?

15. Jūnijs 2010, 10:54

Versipelli, ja vien tā būtu tikai aizmāršība.... :)

Serviss šmaucas vai kā?

15. Jūnijs 2010, 11:58

Tikko gadījums ar pr. gultņiem.
Iepriekšējā servisā konstatēja, ka jāmaina pr. gultņi - nekas par to neliecināja, bet uzticējos meistaram, jo var jau būt, ka šie bez pazīmēm nobeidzās.
OK, tika parunāts ar meistaru un nospriedām, ka tiks pirkts tas labākais. Pagāja divi gadi (bet jau pēc pāris mēnešiem sajutu, ka kaut kas nav, bet nu ar domu, ka jauni gultņi, tad arī braucu.
Tagad aizdzinu auto, lai nomaina pr. bremžu klučus, meistars saka, ka gultņiem vienkārši pi****... neko apgalvot nevaru, jo pie mums jau ceļi arī nav riktīgi, bet vienu kļūdu gan pieļāvu - nepaņēmu vecos - tagad pat vecus kontaktus un bukses pieprasu, jo savādāk nevar...!!!

Serviss šmaucas vai kā?

15. Jūnijs 2010, 12:50

15 June 2010 12:58:56 xmax rakstīja:
Tikko gadījums ar pr. gultņiem.
Iepriekšējā servisā konstatēja, ka jāmaina pr. gultņi - nekas par to neliecināja, bet uzticējos meistaram, jo var jau būt, ka šie bez pazīmēm nobeidzās.
OK, tika parunāts ar meistaru un nospriedām, ka tiks pirkts tas labākais. Pagāja divi gadi (bet jau pēc pāris mēnešiem sajutu, ka kaut kas nav, bet nu ar domu, ka jauni gultņi, tad arī braucu.
Tagad aizdzinu auto, lai nomaina pr. bremžu klučus, meistars saka, ka gultņiem vienkārši pi****... neko apgalvot nevaru, jo pie mums jau ceļi arī nav riktīgi, bet vienu kļūdu gan pieļāvu - nepaņēmu vecos - tagad pat vecus kontaktus un bukses pieprasu, jo savādāk nevar...!!!

Ja neuzticies meistaram tad ko pie viņa brauc?
Ciest nevaru šitos atdod pedējo skrūvīti ..aga šas ieskriešos ...it sevišķi atbrauc kāds pēc mēneša! Kur ir mana bukse ??? Getliņos!
Ja gribi lai būtu kārtīgi maini pats vai stāvi klāt!
Un iesmērēt kā tavu da jebko var bez problēmām itseviški lielos servisos ...
Bezsakari jūs te runājat!

Serviss šmaucas vai kā?

15. Jūnijs 2010, 12:58

Uzticams meistars ir lielākā vērtība.

Serviss šmaucas vai kā?

15. Jūnijs 2010, 13:10

Vot zin, ja man būtu laiks + aprīkojums, es pats skrūvētu...
Bet tā kā strādāju un cenšos pārējo laiku veltīt savam vaļaspriekam un meitenei, tad skrūvēt parasti dodu cilvēkam, kas ar to pelna maizīti - vot te i sākās (ļoti grūti ir atrast gudru un godīgu cilvēku) problēmas.
Pašlaik esmu atradis cilvēku/meistaru, kas pats brauc ar MB un saprot arī tajos kaut ko, tad ar mierīgu sirdi viņam šo auto nododu labot, neprasot skrūves atkaļ, - kaut gan reizēm tā skrūve saimniecībā tā noder, ja pēkšņi rodas vajadzība pēc tās...
Ne visiem uzreiz izdodās atras to pareizo meistaru un uzticēties viņam, tāpēc arī palūgšu nedusmoties, ja kāds prasa kādu detaļu atpakaļ!!! :)

Serviss šmaucas vai kā?

15. Jūnijs 2010, 14:37

Eh ar meistariem ir ļoti vienkārši tie kam ir galva un rokas prasa tik, ka "vaļaspriekiem un meitenēm " vairs nepietiek.Jo savādāk strādā Eiropā ne šeit.
A tie kas prasa vidēji vai maz ir tādi kuriem rokas no pakaļas aug.
Vošem baļķis ar diviem galiem.
Es vienkārši gribēju pateikt ka tās detaļas atpakaļj ir pilnīgi bezjēdzīgs pasākums ja gribēs tāpat apkāsīs a normāliem cilvēkiem tas reāli besī itseviški kad mašinu daudz meklēt nu kur nu to sajāto buksi izsmērējis pret grīdu.

Serviss šmaucas vai kā?

15. Jūnijs 2010, 14:42

plušķi, tik atkal nesāc bimbot!

Serviss šmaucas vai kā?

15. Jūnijs 2010, 14:46

15 June 2010 15:42:27 Bpa4 rakstīja:
plušķi, tik atkal nesāc bimbot!

Sā atliešu tad dabūsi ar stendu pa muguru -neuztraucies!

Serviss šmaucas vai kā?

15. Jūnijs 2010, 14:51

Ir vēl trešais gals, - var labi samaksāt un arī piekāsīs - vot tas ir pats abidnākais :shura:
Tēma slēgta