Tēma slēgta

Jūsu domas par MB uzlabojumiem?

07. Jūnijs 2010, 22:37

Popkultūra pieprasa savu :)
Agrāk modē bija mazi diski uz max platām riepām ar lielu profilu. Tagad profils zems, bet diski lieli.
Ja visi skatītos uz šo lietu no praktiskā viedokļa, tad mums visiem būtu bijis braukt ar Trabantu :super:

08. Jūnijs 2010, 08:55

Man ari ir tadas domas par to mufti ,nakam nedel skatisos ,vai ir izeja uz elektrisko ventilatoru.
Ja ir tad nopirksu elektrisko bet so brinum muftu izmetisu, MB un bmw mil nodarboties ar visadam muftu lietam.
:lol:

08. Jūnijs 2010, 09:42

07 June 2010 23:00:34 Ugis rakstīja:
Interesanti,kā tāda mode radusies(kurš auto ražotājs to iedvesis tautai),ka stilīgi ir max lieli diski,ar max zemām riepām?

Principā jau tas ir tikai nepraktiski,un vēl pie mūsu ceļiem...:O

Domāju, ka tas radies tāpēc, ka jaudīgākām automašīnām dēļ labākas bremžu sistēmas nemaz nevar uzlikt mazu disku izmēru. Man mazākais lien R17. Tieši tāpat kā saliekot nenormālus spoilerus kādam šķiet, ka auto iet labāk, vai vismaz izskatās draudīgāk, tā arī ar diskiem. Viss tikai tāpēc, lai līdzinātos nikniem spēkratiem. Man pašam vizuāli patīk lieli diski, bet nu braukšana protams sūkā, tāpēc arī par 17 sev lielākus nelieku.
Pēdējo reizi laboja Artūrs - 08. Jūnijs 2010, 09:46, kopā labots 1 reizi.

08. Jūnijs 2010, 10:06

Mans auto uz oriģinālajiem 16 diskiem izskataas vienkarsi smiekliigi :shura: Izskataas it kaa uz dakatkaam brauktu - lielas platas arkas un mazi ripulishi... Vieniigaa neertiiba ar 18, ko esmu sajutis, ir leezenaas risas uz Jelgavas sosejas (starp Olaini un Tiiraini), tur auto necieshami peld. Un kaut kaadus mazus un asus neliiidzenumus pat miikstaak izbrauc. Man ir 45 riepu augstums un tas veel ir ok, liidziigi arii 3ajam bembim - ziemaa uz r16 (55 augst), vasaraa uz 17 (45 augst.) - nejuutu pilniigi nekaadu starpiibu - auto nepaliek cietaaks, tikai strauji griezoties, stabilaak pie celja turas...
Tad jau jaaliek 15 un riepa ar 70. augstumu - tad domaaju gan buus efekts... :D
Tas jau sen ir pieraadiijies praksee - pat miskastei, ja uzliek smukus lielus diskus ir pavisam cits skats. Manupraat, diski ir pirmais, kas vizuaalajaa ir jaauzlabo ;)

08. Jūnijs 2010, 10:16

Diski = aptuveni 30% no auto vizuāla kopskata.

08. Jūnijs 2010, 11:14

Papi, ja nav žēl oriģinalitātes, tad liec tik virsū. Ja ir iespēja visu smuki uztaisīt, ne kolhozu, tad jau vispār!

Man un Ūdrītim sen jau ir tadas sistēmas. Pat pirms krievu špricēm jau uzlikām. MB hidromuftei un/vai elektrosajūgam neredzu nevienu plusu.

P.S. Vienmēr ir interesējis jautājums, kāpēc vienu gadu izlaiduma mašīnām Audi ir elektriskais, kas pēc vajadzības griežās arī pēc motora izslēgšanas, bet MB augstākminētie..

08. Jūnijs 2010, 11:24

08 June 2010 12:14:26 Jazznfunk rakstīja:
P.S. Vienmēr ir interesējis jautājums, kāpēc vienu gadu izlaiduma mašīnām Audi ir elektriskais, kas pēc vajadzības griežās arī pēc motora izslēgšanas, bet MB augstākminētie..

Audi, vismaz 90.to gadu sākuma, ir pavisam cita līmeņa auto.
Atstoj.
Elektriskā sistēma varētu būt lētāka un audi gadījumā nedrošāka. Ir dzirdēts, ka audi gļuko temperatūras devējs u.c. devēji, tad arī pieļauju, ka tas elektriskais ventilators ne vienmēr strādā, kad paredzēts. Manam draugam ir B4, kuram jau vienreiz tika mainīts temp. devējs. Tagad šim sāk rasties aizdomas, ka jāmaina atkal. Pēc apm 2 gadiem un liekot oriģinālu detaļu. Nav viņiem īpaši kvalitatīva elektronika.

08. Jūnijs 2010, 11:27

07 June 2010 22:22:07 Ome rakstīja:
Es gan tagad metos citā galējībā - varbūt savu nosēdīt drastiski, uzlikt R18 utt.? :O

Pabrauc, pamēģini.

ātri sapratīsi, ka šis prieks ir domāts tikai tām valstīm, kur ir CEĻI ;)

08. Jūnijs 2010, 11:42

VAG mašīnām tas devējs maksā pāris ls, nedomāju ka mb elektronika ir kvalitatīvāka par VAG, jo neviens ne otris tik un tā pats neražo tādas detaļas.
Hidromufta šā vai tā patērē vairāk motora jaudas nekā elektriskais ventilators. MB vienkārši bieži ir konservatīvi, turās pie savām "tradīcijām"

08. Jūnijs 2010, 11:44

08 June 2010 12:27:16 Misters X rakstīja:
07 June 2010 22:22:07 Ome rakstīja:
Es gan tagad metos citā galējībā - varbūt savu nosēdīt drastiski, uzlikt R18 utt.? :O

Pabrauc, pamēģini.

ātri sapratīsi, ka šis prieks ir domāts tikai tām valstīm, kur ir CEĻI ;)

Manam exC124 taču bija R17, ar Sportline piekari! :P Braukt var... :shura:
Tēma slēgta