Tēma slēgta

Netieku autiņā!

08. Decembris 2008, 10:58

OZOLA ieteikums ir vislabākais un prātīgākais! `
Es ar esmu to darijis drauga autiņam! Vispār bez problēmām! Paklāj kādu matracīti apakšā zem autiņa, noņem pannu, tad pieliec no cita akumulatora piepīpētāja + vadu pie startera + klemmes... ja netiec tik viegli klāt, tad vari ar kādu saslika iesmu aiskļūt līdz tam startera izvadam. pēctam lai kāds cits pieliek pie kuzava "- "vadu (protams ne pie krāsotām daļām) .. un aiziet, spied pulti... mašīna būs vaļā! To visu izdarīt ir max 30min!

Netieku autiņā!

08. Decembris 2008, 11:01

[user]2|SZ|[/user]Izskatās, ka Eduards strādā vismaz 2ās firmās...... :lol:

Varētu būt... man vinš izskatījās pēc kādreizēja "profi" šajās lietās
:)

Netieku autiņā!

08. Decembris 2008, 11:06

nja... man vienam korišam ar bija līdzīga situācija, un izmantojām līdzīgu pakalpojumu. Biju uz pauzes, cik ātri var atmuķēt W140 -burtiski 30 sekundēs.

nedaudz dara uzmanīgu šis fakts....

Netieku autiņā!

08. Decembris 2008, 11:10

Paldies, kungi! Vienmēr esmu sajūsmā par Jūsu lielo atsaucību!
Sazinājos ar vienu no auto palīdzības kantoriem un visu sarunāju.
p.s. Spriežot pēc cenām, Eduards, šķiet, apzinās savu profesionalitāti, taču man šoreiz gribas "pa krīzisko" :must:

Netieku autiņā!

08. Decembris 2008, 11:14

Eduards divu gadu atpakaļ atvera manu W201 par 15 Ls, tagad laikam jau 30 Ls :whistle: :ninja:

Netieku autiņā!

08. Decembris 2008, 11:15

ja vajag tikai haubi pacelt, tad var atvērt haubi nekur īpaši nelienot... :ninja:
man reiz gadījās 190-tajam - notrūka haubas trossīte ziemā pie -20C 8D a uz darbu ta vajag... :D (tā kā kojas bija maskačkā, tad lai auto neaizdzītu ņēmu klemmi nost, zem tās liku skoču un skrūvēju klemmi atpakaļ - naktī nevarētu redzēt, kas par vainu, kāpēc nav strāvas)
pastiepu uz priekšu hromēto resti, pabāzu roku iekšā, un atmūķeju kapotu vaļā (neliels čakars bija tikt līdz pašam mehānismam, bet ja labi grib, tad var...)

Netieku autiņā!

08. Decembris 2008, 11:17

Man šķiet, ka tas pats Eduards man toreiz samainīja W124 aizdedzes atslēgu, kad bija salūzusi un nekur prom netiku...
Profesionāls pēc velna.

A par krīzes cenām runājot - atceries, ka skopais maksā divreiz...

Netieku autiņā!

08. Decembris 2008, 11:18

svētā bremžu uzlika !!!!

puse kluba ir kontaktējusies ar Eduardu :? :lol:

Netieku autiņā!

08. Decembris 2008, 11:23

Tas Eduards ir tads krievins -izskatas ka tads "pedik veidigais larokas puisitis" ...nu baigi velk uz zilumu ne? 8D

Vins jau kadus gadus 5 strada ....tas ari ir vienigais kas var atvert nesaluzot da jebko.

Tikai pec auto atversanas rodas neparvarama velme visu izdezinficet ...pirms sesties ieksa...

Netieku autiņā!

08. Decembris 2008, 11:24

[user]2|SZ|[/user]svētā bremžu uzlika !!!!

puse kluba ir kontaktējusies ar Eduardu :? :lol:

Eduards maita populars :lol: :lol: :lol: :lol: :D
Tēma slēgta