Tēma slēgta

Sajūga maina

16. Septembris 2008, 12:27

Nu beidz, te tak cilvēki ar naudu pilnām kabatām ;)

Sajūga maina

16. Septembris 2008, 12:48

[user]187512|Udritis79|[/user]Dumš esi tu, ja nemāki uzkniedēt tad nu neko, ne pirmais ne pēdējais.......esam uzkniedējuši kaudzēm sajūgu un ne tikai ielas mašīnām, arī tādām kas patstāvīgi griežas 5-8 tk apgriezieniem un viss ir bumbās, protams sētā uz celma to izdarīt nevar, kā arī 90% servisu. Pašam pārgāja tiko pāri 50 tk ar kniedētu, izmaksas 10 Ls + paša darbs.

Pats sev atbildēji kāpēc nevar un es taga esmu dumš :)

A kā domā kam ir tas ne "sētā uz celma" ?
kāmeŗ meklēsi pārbaudīsi vai tiešām nav sētā aiz celma .... tikmēr jau busi pakāsis tik daudz laika un naudas ka varēji vienkārši nopirkt pa 30ls jaunu disku !

Sajūga maina

16. Septembris 2008, 12:51

Aj man jau po tikai noņems čuvaks un tad būs ...nākošais topiks ...kur dabūt kurvi , gultni.... abus sajūga cilindrīšus u.t.t.... ;)

Sajūga maina

16. Septembris 2008, 12:55

[user]209392|plashs|[/user]
[user]187512|Udritis79|[/user]Dumš esi tu, ja nemāki uzkniedēt tad nu neko, ne pirmais ne pēdējais.......esam uzkniedējuši kaudzēm sajūgu un ne tikai ielas mašīnām, arī tādām kas patstāvīgi griežas 5-8 tk apgriezieniem un viss ir bumbās, protams sētā uz celma to izdarīt nevar, kā arī 90% servisu. Pašam pārgāja tiko pāri 50 tk ar kniedētu, izmaksas 10 Ls + paša darbs.

Pats sev atbildēji kāpēc nevar un es taga esmu dumš :)

A kā domā kam ir tas ne "sētā uz celma" ?
kāmeŗ meklēsi pārbaudīsi vai tiešām nav sētā aiz celma .... tikmēr jau busi pakāsis tik daudz laika un naudas ka varēji vienkārši nopirkt pa 30ls jaunu disku !

Nu Tu dod, pa 30 Ls jaunu disku, kur maximā vai šrotā tādu pašu? Ja kurvis ir vesels, tad nopērk labu uzliku, uzkniedē un brauc nezinādams bēdu.
Ja tas viss ir kādam jāpasūta, tad protams jāpērk un jāliek virsū, bet ja var pats......

un tikko tak te pateica kur var uzkniedēt, paņem savu uzliku un aizved lai uzliek. Kāda velna pēc jāpērk disks, sū pa 30Ls ( kā skaki ) un labs pa bargu naudu.

Sajūga maina

16. Septembris 2008, 12:55

Publika grib faitu :D !!!

Sajūga maina

16. Septembris 2008, 12:59

Tad pasauc dzēseni :) viss ir pa tēmu ;)

Sajūga maina

16. Septembris 2008, 13:51

Piezvaniju uz paris vietam man teica ka remonta izmaksas varetu sastadit
150-200 Ls darbs + sasch remonta komplekts.

Sajūga maina

16. Septembris 2008, 13:52

Vo dzēseni ja kas nebūtu slikti... pārāk daudz muldoņas varētu tik atstāt to kļepaļšiku kantori...

By the way
saša man maksāja 86Ls
MacArm 56ls
Disks kurvis gultnis :)
MacArms strādā vēl šo baltdien... ;)

Sajūga maina

16. Septembris 2008, 13:52

[user]272341|DEALER|[/user]Piezvaniju uz paris vietam man teica ka remonta izmaksas varetu sastadit

Vai cenniks nav par lielu?

Sajūga maina

16. Septembris 2008, 13:57

[user]272341|DEALER|[/user]
[user]272341|DEALER|[/user]Piezvaniju uz paris vietam man teica ka remonta izmaksas varetu sastadit

Vai cenniks nav par lielu?

kossmossssss....
Nu jēzus marja izdari pats tev ko mēnesī virs 2kLs maksā vai?
Tēma slēgta