Tēma slēgta

Lūgums pēc palīdzības

03. Septembris 2008, 18:58

bekskuul a kur problēma, mentenē ziņojums, ka tāds un tāds ir paņēmis mašīnu un negrib atdot, tā teikt ļanprātīgs atsavinājums... tas, ka šis vēlāk bļaustīsies, ka naudu tev devis līzingam, viņam ir jāpierāda ;)

Tikai un vienīgi ziņojums mentenei, ka tev zinām cilvēks ir paņēmis mašīnu un negrib tev atdot :)

Lūgums pēc palīdzības

03. Septembris 2008, 19:46

Principā Kriminallikuma izpratnē tā ir piesavināšanās.

Lūgums pēc palīdzības

03. Septembris 2008, 19:49

[user]348501|eede|[/user]bekskuul a kur problēma, mentenē ziņojums, ka tāds un tāds ir paņēmis mašīnu un negrib atdot, tā teikt ļanprātīgs atsavinājums... tas, ka šis vēlāk bļaustīsies, ka naudu tev devis līzingam, viņam ir jāpierāda ;)

Aha ... ja jau starp jums nav rakstisks līgums tad neko nekā viņš nevar pierādīt. 100% bļaus "A mēs sarunājām/norunājam un es devu naudu" bet mentiem tas ir tādā viena tante teica otra tante teica un viņiem tādi neinteresē.

Lūgums pēc palīdzības

03. Septembris 2008, 20:05

Man s`ķiet , ka kungs nav visu izstāstījis līdz galam. Dros`i vien ir arī neredzamā puse.

Lūgums pēc palīdzības

03. Septembris 2008, 20:06

[user]1066|mersovod|[/user]Principā Kriminallikuma izpratnē tā ir piesavināšanās.

:iagree:

Lūgums pēc palīdzības

03. Septembris 2008, 20:11

[user]145485|Silver_Bimmer|[/user]
[user]348501|eede|[/user]bekskuul a kur problēma, mentenē ziņojums, ka tāds un tāds ir paņēmis mašīnu un negrib atdot, tā teikt ļanprātīgs atsavinājums... tas, ka šis vēlāk bļaustīsies, ka naudu tev devis līzingam, viņam ir jāpierāda ;)

Aha ... ja jau starp jums nav rakstisks līgums tad neko nekā viņš nevar pierādīt. 100% bļaus "A mēs sarunājām/norunājam un es devu naudu" bet mentiem tas ir tādā viena tante teica otra tante teica un viņiem tādi neinteresē.

Nav rakstiska līguma, nav liecinieku, ka ir bijis kāds mutisks vai cits līgums, par a/m iedošanu lietošana, tad taisnība ir saimnieka pusē! A/m piedēr viņam un viss. Nu šajā gadījumā viņš būs turētājas, īpašnieks laikam kāda no bankām.

Lūgums pēc palīdzības

03. Septembris 2008, 20:15

Nu jā ... līzingā parasti mašīnas īpašnieks ir līzinga kompānija (lai gan ir arī līzinga veidi, kur īpašnieks ir tas kas ņem līzingu, piem. Hanza Līzngam ir tā sauktais Aizdevuma līzings, kas principā ir kredīts).

Bet tomēr tipa ja jau esmu to mašīnu ņēmis līzingā tad tā principā ir mana, jo nu ar līzinga kompāniju ir rakstisks līgums.

Lūgums pēc palīdzības

03. Septembris 2008, 20:18

izskatās,ka topika veidotājam vairs padomi neinteresē :evil:

Lūgums pēc palīdzības

03. Septembris 2008, 20:35

[user]409125|ivciks|[/user]izskatās,ka topika veidotājam vairs padomi neinteresē :evil:

Tā varētu but....

Lūgums pēc palīdzības

04. Septembris 2008, 06:37

labrit!
man ar tadas shteeles paris reizes ir bijushas,ka panem masinu un atpakal neatdod.
ments teica,ka nevaj
adzeja dot. :ninja:
Tēma slēgta