Tēma slēgta

Prisoskas W140

05. Augusts 2008, 23:09

hmm, bet viņš tak to vakuumu pumpē neatkarīgi no motora. Pat pie izslēgtas mašīnas, var dzirdēt, ka piesūcoties durvīm, darbojas tas motorītis.
Bet tad, kad prisoskas nešancē, tad motors arī klusē un neko necenšas sapumpēt.

Arī pamanīts fakts, ka pirmās sāk nestrādāt šofera durvis. Tajā pat laikā, pasažiera durvis un bagažnieks strādā, kā arī - motorītis pumpē.

Prisoskas W140

05. Augusts 2008, 23:10

man bij taa pati probleema ar abam durvim un bagaznieku,citreiz bij taa ka nedeelju viss straadaa,bet dazreiz bij taa kaa tev,ka gandriiz katru riitu vajadzeeja pacakareet to stekeriiti lai kautkas saaktu straadaat...

Prisoskas W140

05. Augusts 2008, 23:11

[user]213646|Martins|[/user]man bij taa pati probleema ar abam durvim un bagaznieku,citreiz bij taa ka nedeelju viss straadaa,bet dazreiz bij taa kaa tev,ka gandriiz katru riitu vajadzeeja pacakareet to stekeriiti lai kautkas saaktu straadaat...

un kā ir? esi atrisinājis?
čakarēji to pašu štekeri pumpim bagažniekā pa kreisi?

Prisoskas W140

05. Augusts 2008, 23:18

tiesi taa,bagazniekaa pa kreisi aiz paklaaja.bet lacplesa ielas servii man teica ka esot 2 kompresoori kas pumpee gaisu,tikai nezinu kur ir otrs un kam tiesi paredzeets... :) savu mashiinu jau pirms laicinja pardevu,jo bij paaraak daudz probleemu. :(
bet nu tagad atkal ir noskatiits W463 kuram es ceru ka buus daudz mazaak probleemu. :D

Prisoskas W140

05. Augusts 2008, 23:22

Es sliecos teikt, ka vakuumsistēmā maza sūcīte. Tāpēc pa vienam nāk klāt tās problēmas atkarībā no tā, kur vakuums pietiek un kur par maz. Uzskatāmi to var redzēt vecajiem W123, kam ar laiku centrālā atslēga nevērās vienlaicīgi, bet tā kā mazliet pēc kārtas. Un secība ar laiku nemainījās ne verot vaļā, ne ciet. Un, ja sūce maza, tad iesākumā neslēdzās kādas konkrētas durvis, pēc tam vēl kādas un pēc tam vēl.

Par motoriņiem. Tiem nevajadzētu būt saistītiem ar aizdedzi, bet strādāt līdzīgi kā komforta logiem. Attiecīgā brīdī tie saņem strāvu, lai veiktu funkciju, tikai relejs tos darbina noteiktu laiku, kurā uzdevums būtu jāizpilda. Ja "pietrūkst", motoriņš to neredz un uzskata, ka viss OK. Tā kā laikam nāksies trenkāt vājo vietu vakuumsistēmā.

Prisoskas W140

05. Augusts 2008, 23:23

http://v12uberalles.com/Closing_Assist_Pump.htm

Prisoskas W140

05. Augusts 2008, 23:24

Ja sistēmai nestrādājot nestrādā motoriņi, tas vēl nenozīmē, ka tiem nepienāk strāva. Nevar zināt, vai nav paredzēta kāda aizsardzība. To tiešām jāpārbauda ar testeri.

Prisoskas W140

05. Augusts 2008, 23:40

[user]379|Mizx|[/user]Es sliecos teikt, ka vakuumsistēmā maza sūcīte. Uzskatāmi to var redzēt vecajiem W123, kam ar laiku centrālā atslēga nevērās vienlaicīgi, bet tā kā mazliet pēc kārtas.

W123 vakuumu ražoja dzinējs. Te to ražo elektromotrs tieši tad, kad to vajag.

Prisoskas W140

05. Augusts 2008, 23:57

Jā, bet vai tad tam motoram klāt piejūgts spiediena sensors? Es domāju, ka tas strādā nevis vadoties pēc spiediena, bet vienkārši pēc vajadzības ieslēdzas un izslēdzas uz noteiktu laiku. Un tur parādās tā analoģija, kad spiediena nepietiek. Ja būtu spiediena sensors, tad motors strādātu, kamēr uzpumpētu, ja vien sistēma nav galīgi pagalam. Kopumā: to varētu būt noderīgi noskaidrot.

Prisoskas W140

06. Augusts 2008, 00:02

kāds var šo tekstu iztulkot? bet nevis tā - aptuveni, bet bišku tehniskāk? :)

The pump runs until one of two things happens: 1. It reaches a pre-set shut-off pressure (at which point the pump "thinks" it has properly done its job of closing the door or trunk), or 2. It never reaches its pre-set shut-off pressure and then runs for a set amount of time and turns off (that is, it "times out"). After pressurizing the line and doing the auto-closing, the pump then pulls a vacuum on the line, presumably to ensure retraction of the actuator piston
Tēma slēgta