Tēma slēgta

Auto no UK

27. Aprīlis 2008, 11:09

Piedošanu, kā jau jauniņajam es domāju piedodams kad netam atbildēju. :whistle:

Auto no UK

27. Aprīlis 2008, 11:16

[user]75137|Bpa4|[/user]tur tak viss achgarini... tada sajuta, ka viss priekshejas lanzherons japarmetina.. :D Varbut busam tas viss nav ta saspiests ka vieglajam...

Bij man pieredze ar AUDI 100, vēl vecais cigārs, autiņš no UK bet kad ķidājām ārā bija visas skrūvju vietas un caurumi priekš kreisās puses braukšanai bija, tādē es domāju kad neba jau speciāli prieķš šī tirgus taisīs savādākas virsbūves. pārāk ekonomiski neizdevīgi.

Auto no UK

27. Aprīlis 2008, 13:04

[user]465712|Alfits|[/user]
[user]75137|Bpa4|[/user]tur tak viss achgarini... tada sajuta, ka viss priekshejas lanzherons japarmetina.. :D Varbut busam tas viss nav ta saspiests ka vieglajam...

Bij man pieredze ar AUDI 100, vēl vecais cigārs, autiņš no UK bet kad ķidājām ārā bija visas skrūvju vietas un caurumi priekš kreisās puses braukšanai bija, tādē es domāju kad neba jau speciāli prieķš šī tirgus taisīs savādākas virsbūves. pārāk ekonomiski neizdevīgi.

ir redzeti paris mb... tur daudz nianshu un skiet skruvju vietas un caurumi nebija

Auto no UK

27. Aprīlis 2008, 15:25

Nu redz, šķiet tas nožīmē kad informācija ir neprecīza. Man jau interesē tieši mašīnas uzbūve, vai tad nav kādas inerneta lapas kur ir mašina pa detaļām izklāta. Zinu kad BMW ir tādas.

Auto no UK

27. Aprīlis 2008, 18:45

[user]465712|Alfits|[/user]Nu redz, šķiet tas nožīmē kad informācija ir neprecīza. Man jau interesē tieši mašīnas uzbūve, vai tad nav kādas inerneta lapas kur ir mašina pa detaļām izklāta. Zinu kad BMW ir tādas.

www.elcats.ru ... pilnigi noteikti zinu, nav verts!

Auto no UK

27. Aprīlis 2008, 19:43

:evil: Vai tak tiesaam gribaas cakareties tas tak ir c180 ;) parasti tie ir loti pliki komplektacijaas utt....

Auto no UK

28. Aprīlis 2008, 08:35

Tā jau laikam ir, nav jēgas no matu skaldīšanas. vēl jo vairāk kad iegulditie līdzekļi neatmaksāsies. Paldies visiem par atsaucību. :)

Auto no UK

27. Augusts 2011, 17:10

Ir kādam kontakti/adreses vai kāda cita info par auto no UK? Vajag nopirkt MB.

Auto no UK

27. Augusts 2011, 20:11

ko gribi zināt?
lapa autotrader.co.uk

Auto no UK

27. Augusts 2011, 20:24

27 August 2011 18:10:03 AS rakstīja:
Ir kādam kontakti/adreses vai kāda cita info par auto no UK? Vajag nopirkt MB.
Atrodi čomu tur un aiziet! Ja vēl braucams būs, gan kāds būs laimīgs ar to brīvdienās līdz Latvijai atbraukt t.i. bezmaksas piegāde!
Tēma slēgta