Tēma slēgta

help!vibracija mb250td uznemot atrumu

29. Oktobris 2007, 09:41

[user]75137|Bpa4|[/user]es tikunta par to, ka spararats ir astotnieka 8D

spararatmānija? :)

29. Oktobris 2007, 09:42

:D :D :D

29. Oktobris 2007, 09:45

[user]83747|pinguin|[/user]

spararatmānija? :)

ne. klokenei vaigs viens ir noliecies un 3 cilindra pelju midzenis .....

29. Oktobris 2007, 09:47

Bpa4...es saprotu, ka tev ir jautri, bet vai tu nevarētu lūdzu nedaudz nomierināties un nespamot tehniskā jautājuma topikā?

cik Tevi var lūgt ?

29. Oktobris 2007, 09:49

[user]2|SZ|[/user]Bpa4...es saprotu, ka tev ir jautri, bet vai tu nevarētu lūdzu nedaudz nomierināties un nespamot tehniskā jautājuma topikā?

cik Tevi var lūgt ?

uzliec alinu un es vairak ta nedarishu!

29. Oktobris 2007, 10:07

Kaut kas varētu būt savādāk benzīnnieka, automāta gadījumā? Novērojumi precīzi tādi paši, tikai nav pie zemajiem ātrumiem. Parasti brīdī kad sansiegts ap 70km/h un ātrums vairs netiek celts apgriezieni nokrīt zem 2tk rpm un sākās vibrācija kamēr atkal nesāk gāzēt.
Ir bijusi versija ka tā ir kārbas, kaut kāda tur, mufte - ticami?
Pašam arī ienāca prātā ka tas varētu būt saistīts ar kardānu/reduktoru, jo reduktors arī nosulojis.

29. Oktobris 2007, 10:12

[user]1447|MBex300|Ārī aktuāls autājums[/user]Kaut kas varētu būt savādāk benzīnnieka, automāta gadījumā? Novērojumi precīzi tādi paši, tikai nav pie zemajiem ātrumiem. Parasti brīdī kad sansiegts ap 70km/h un ātrums vairs netiek celts apgriezieni nokrīt zem 2tk rpm un sākās vibrācija kamēr atkal nesāk gāzēt.
Pašam arī ienāca prātā ka tas varētu būt saistīts ar kardānu/reduktoru, jo reduktors arī nosulojis.

ar suloshanu ne... spilveni un kardana gumijas parbaudit!

29. Oktobris 2007, 12:11

[user]75137|Bpa4|[/user]
[user]1447|MBex300|Ārī aktuāls autājums[/user]Kaut kas varētu būt savādāk benzīnnieka, automāta gadījumā? Novērojumi precīzi tādi paši, tikai nav pie zemajiem ātrumiem. Parasti brīdī kad sansiegts ap 70km/h un ātrums vairs netiek celts apgriezieni nokrīt zem 2tk rpm un sākās vibrācija kamēr atkal nesāk gāzēt.

ar suloshanu ne... spilveni un kardana gumijas parbaudit!

:iagree:

Uzbrauc uz bedres un skaties vai tur visas gumijas un spilveni vietaa

29. Oktobris 2007, 12:33

Pats neesmu speciālists, tikai tik cik redzēju ka ap reduktoru tāds aizdomīgs paskats.
Kur piebraukt lai nešaubīgi pateiktu ir tur vaina vai nav?

29. Oktobris 2007, 22:20

paldies par atsaucibu,karbas gumija bij nonemta un nomainita,kaut ari veca vizuali dziva,ka ari apskatot kardana gumiju butiski trukumi neatklajas,varbut centrejosa ftulka kardana gala? drusku lufte!ir viedoklis ka varetu but 2 bukses,kas reduktora gala?taisos nomainit,un vel,bij uzlikta cita karba-rezultats tas pats,un ka notestet tas paduskas?sasedusas neizskatas,no vietas nemot dzinejs ara necelas!
Tēma slēgta