Tēma slēgta

Skumigi,šonakt nozagts mans 4Golfins HJ-37

25. Septembris 2007, 21:27

Man ar gadu atpakalj nozaga ideaalu golfu, neatradiisi 100%

26. Septembris 2007, 08:11

Uzreiz prasi BTA ko viniem vajag lai atrak zmaksatu naudu, nemaldos no policijas izzinu par to ka nozagta masina un tad aju nekadu cakaru nebus

26. Septembris 2007, 09:06

Izsaku līdzjūtību un apsveicu ar to, ka bija kasko. Vismaz bēda nedaudz mazāka.
Golf 4 ir ok mašīna. Pašam tāds ir. Samērā normāla pieeja auto būvei - nerūsē, neatkarīgā piekare arī pakaļā, līdz ar to komforts arī tīri labs.

26. Septembris 2007, 09:06

tur divi menesi meklesana un tad 2 nedelas izmaksa naudas

26. Septembris 2007, 09:07

nu jau jadoma ko citu pirkt

26. Septembris 2007, 09:15

Man liekas ka 1 menesis kops visu dokumentu sanemsansa briza... paskaties, visi dokumenti ir iesniegums policijas izzina un atslegas un kas tur vel un tad meenesis kops ta briza...

26. Septembris 2007, 10:22

vakar biju 2menesi meklesana un tad sledz lieto policija un dot izzinu uz apdrosinatajiem ka izbeidz lietu un tad sie nemas tur pa naudu lietam

26. Septembris 2007, 10:51

Vai tad taaa???? Man liekas ka jabut sekojosi, ir ierosinat kriminallieta un tad apdrosinataji sanem izzinu (apemram -standarts likuma noteikts 10 dienu laikaa sniedz izzinu), tad no ta briza menesa laiak apdrosinatji izmaksa naudu un ja pec tam atrodas auto peidava tev vinu atpirkt no apdrosinataja, ja ne tad nee. tur nav jagaida kamer policiaj beidz izmeklesanu, viniem ajgaida tev nav nekas jagaida!

26. Septembris 2007, 10:56

nu piemram aj nzozog diksus tev tak na jagaida 2 menesus kamer atrod / neatrod...tapec ir zadzibas pasrisks, kas ir radies procenti no tirgus vertibas un tad attiecigi aj atradis tad kad vini tev atdeva naudu tad vini ir ieguvusi auto zem tirgus vertibas un var realizett un viss

26. Septembris 2007, 15:01

nu ja izklausas jau loģiski,bet paši apdrošinātāji teica, ka ja atradīs auto pēc izmaksas , tad man nemaz viņu nepiedāvās atpirkt pa izmaksāto summu...ceru vēl ka atradīs auto
Tēma slēgta