Tēma slēgta

help

02. Janvāris 2007, 17:44

[user]173691|guga|[/user]Mazais 15 Ls

Tieši tā !

help

02. Janvāris 2007, 17:51

nu-izsišanai īstu vīrieti nevajag-pati arī varu.....man kakraz bagāznieks ar ķieģeli aiztaisīts :evil: :whistle: :D

bet-man stāstīja kaut kādu veidu-paceļot ar donkratu,slēdzot vadus pa tiešo pie startera....kāds ko tādu ar ir mēģinājis? :ninja: :blush:

help

02. Janvāris 2007, 17:52

Ja nemaldos,tad atmūķētājs no sos prasa kādus 15-20 latus. Skaiti,ka atkrīt stikla pirkšana un braukāšana caurvējā utt.
Ja tiešām nev neviens,kurš var no malsas palīdzēt,tad zvani uz sos. Nu bet stiklu sist ārā :jawdrop: :pillepalle: sorry veči, man ar jums nav pa ceļam :lol:

help

02. Janvāris 2007, 17:56

nu man jau ar nav iekāriena sist..pēc tam vēl lielāka ķēpa ar ielikšanām,salikšanām u.t.t.....

mani vairāk interesē-tīri tehniski-tas ar to startera būšanu u.t.t..es tā sapratu-ka šitam starteris zem stūres kaut kur sanāk...

help

02. Janvāris 2007, 18:03

ja nav grūti-pasakiet priekšā,kur meklēt tās pārējās diskusijas-kā citi tikuši iekšā? :blush:

help

02. Janvāris 2007, 18:04

ja varētu tikt klāt pie startera, tad varbūt varētu palādēt aķi, caur startera strāvas vadu...
a kapotu nevar "atķibināt?"

help

02. Janvāris 2007, 18:04

Nu stikla sišanu tiešām atstāj kā pēdējo ,gadījumā ,ja ātomkarš sākas, par tiem startera vadiem-tas ir jāceļ augšā,jārāpo pa zemi un t.t. Ir mistisks paņēmiens ,ka caur numura apgaismes vadiem ,bet es personīgi nezinu vai tas ir reāls un strādā ,bet ja Tev bagāžnieks vaļā ,nevar centrālatslēgas caurulītes "zīst",līdzīgi ,kā piedāvā Dadzītis tiem ,kuri netiek iekšā W140(ja nemaldos šo variantu kāds jau piedāvāja sakarā arī ar w124),Tu pameklē pa topikiem šeit pēdējā laikā daudz par šo tematu :) ,naudu sos vienmēr paspēsi samaksāt...

help

02. Janvāris 2007, 18:07

atšķirība tāda, ka w140 akumulators ir bagažniekā, bet w124- zem kapota... :(

help

02. Janvāris 2007, 18:08

un vakuma sūknītis w124 arī ir zem aizmugurējā sēdekļa...

help

02. Janvāris 2007, 18:10

:ninja: es sadusmotos un ka liktu pa aimugurējo sānu logu... :lol:
tikai protams, ja būtu uzreiz ko likt vietā...
Tēma slēgta