23. Novembris 2006, 22:00
[user]158906|TAMA|[/user]
[user]18951|Ingus|[/user]Tur ir benzīns
.gif)
Tas tiesa
.gif)
,bet nedaudz zemāk.Pie vāka mēdz būt vakuums.Tas nozīmē
atgaisošanas truba varētu būt aizsērējusi(izeja -iztīrīt trubu vai vāciņā izurbt mazu caurumu.Es izvēlējos otro variantu)
sūknim ir uzreiz liela slodze,tāpēc pirmkārt pārkarst un nosvilst sūkņa relejsParalēli tam sūknis arī par to Paldies neteiks.
Un visbeidzot,pārbaudi benzīna filtru.
Man liekas ka tikko izlasiju gļuku savējam
23. Novembris 2006, 23:03
man ari ir tāda lieta,kad skrūvēju vaļā bāku ,tad baigi nošņācas.VAI TAS VARĒTU BŪT VAAKUMA IESPAIDĀ?
23. Novembris 2006, 23:16
Esmu redzējis kādas 5 bākas W124 Mersedesam, kas no vakuma saplacinātas tā, ka zaudējušas kādu trešdaļu tilpuma.
Parasticilvēki to pamana tad, kad ieķerās līmeņa devējs..
23. Novembris 2006, 23:19
intresantas idejas
24. Novembris 2006, 07:15
[user]135967|wasgo|[/user]man ari ir tāda lieta,kad skrūvēju vaļā bāku ,tad baigi nošņācas.VAI TAS VARĒTU BŪT VAAKUMA IESPAIDĀ?
Iz dzīves - vedu reiz sievasmāti uz kapiņiem ( ne uz palikšanu), viņa man bija tāda ``gruntīga dāma``. Braukšana bija pa meža celiņu. Nu tad vienā vietiņā aizmugurējas atsperas sabozās līdz galam un vēl mazliet... Šaize beigās līdzīga, nobrauc pusi bākas, neiet, paskatos apakšā-bākas forma stipri ne tāda kā gribētos (siermašīnai bija no plastmasas), attaisi vāciņu, ielaid gaisu un brauc tālāk.
Prātīgāk jau nu būtu uz bedres vai pacēlāja pameklēt to aizdambēto cauruli,nevis urbt vākā. Tad jau nopērc universālo vāku tankštellē pa 50 kapeikām, tas laiž gaisu garām pa visām malām.
24. Novembris 2006, 07:45
[user]135967|wasgo|[/user]man ari ir tāda lieta,kad skrūvēju vaļā bāku ,tad baigi nošņācas.VAI TAS VARĒTU BŪT VAAKUMA IESPAIDĀ?
Var viegli pārbaudīt vai tas ir vaakums vai spiediens!
Iededzam sērkociņu, pieliekam pie bākas korķīša malas un skrūvējam vaļā - jāskatās uz kuru pusi liesma liecās...
Mēģinājums uz paša atbildību un risku!
24. Novembris 2006, 08:42
veel viena pieziime! kad auto auksts - jaadarbina apmeeram 3-5 sekundes! Kad silts - lec momentaa!
Varbuut tieshaam tad tas viss sasaucaas kopaa ar degvielas suuknja defektu?
24. Novembris 2006, 08:44
P.S
auksts momentaa neleca jau pirms shii defekta!
24. Novembris 2006, 10:53
Man ir līdzīga shaize. bet tikai uz aukstu dzinēju. kad motors uzsilis 60+ C tad viss OK.
Šobrid mana E200 C "remontējās", meistari neko atrast nevar. sveces OK, visi vadi OK, Zonde OK, respektīvi visas parastās lietas pārbaudītas t.s. degvielas sūknis.
Interesanti ir vienīgi par zondi (lambda) ka viņa ieslēdzas tikai pie 60 C, vai tam tā ir jābūt?
tad vēl auto sāka niķoties aukstā laikā uz šosejas. pabraucot kādu 1/2 h ar 90 km/h motors strauji atdziest līdz kādiem 50 C, un atkal sākās - apdzenu a shis pārlejas un apgriezienu zūd. vēlāk pamēģināju iemesest neitralajā, motors noslāpst.
atdzišanas problēma varētu būt tāpēc ka zem radiatora ir jābūt kaut kautkādam klapanam, cik sapratu lai dzesēšanas šķidrums vislaik nedzesē, bet dzesē tikai tad kad vajag. (lai būtu tā ka nenokrīt zem 60 C)
nu nez vakar ar meistaru izfilozofējām ka tā arī varētu problēma kāpēc ir tāda raustīšanās. tad kad šito lietu pārbaudīs uzrakstīšu par rezultātiem.
24. Novembris 2006, 11:00
ok , gaidiisim rezultaatus!
manaa gadiiijumaa atkal diivaini ir ka tas notiek tikai pie zemiem apgriezieniem, kad brauc normaali pa shoseju viss straadaa lieliski!