Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 13 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Autors Ziņojums
 Tēma: auto vilkšana bez numuriem
AtbildeAtbilde saņemta: 21. Decembris 2004, 15:57 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]18194|romich|[/user]es vilku saveejo pagaajusho otrdien, benziins beidzaas, stuures pastiprinaataajs neiet, bremzes nestraadaa. zashibisj sajuutas. no juglas liidz baloziem., nosalu! bez TA, bez apdroshinaashanas. ap 18:00 - neviena menta!

RICHYYYYYY..... !!!!!!!! velc! rock ir dziivs!

Nu forši!
A es šodien atdevu to lūzni ar visiem numuriem un doķiem uz goda vāda,ka saņemšu tos doķus atpakaļ.
Tas bija mersis,no kura tirgoju dzinēju un kārbu.Šorīt pārdevu.Negribēju dot ar doķiem,jo jāatdod vēl iepriekšējam saimniekam.
Nu,nekas.Ceru,ka latvju tauta vēl nav tik negodīga,ka numurus ar doķiem neatdos :whistle:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Decembris 2004, 16:52 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Ja neatdod -- lai pasludina, ka nosperts! Pats savu donoru atradu pamestu, ar policijas starpniecību atradu saimnieku, kurš par auto jau 4 gadus neko nezināja, jo bija notirgojis radam, bet nepārrakstījis, rads, savukārt, to bija aizdevis kādam, kas to tur bija pametis... un "saimniekam" bija jārāda ceļš pie auto... Man tas bija jāpērk no cilvēka, kas nav oficiālais saimnieks -- baidījos, ka izsludinās vēl, ka auto nozaugts un tā, bet viss beidzās labi, arī pēc tam nosūtīju dokumentus un numura zīmes īstajam saimniekam, lai miers un tā, tā kā gan jau dabūsi visus papīrus...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Decembris 2004, 23:43 
Lietotāja avatārs
Nu vo ļoti līdzīga siruācija arī man.Tikai bez policijas.
Sanāk,ka tai mašīnai ir bijuši 4 saimnieki bez pārraxtīšanas,bet īstais vēl nav noraxtijis.
Ceru,ka rīt dabūšu atpakaļ tos numurus un doķus.
Eu,kurš zin par to apdrošināšanas summas starpības atgūšanu pēc auto pārraxtīšanas vai noraxtīšanas?

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 13 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012