Tēma slēgta

stūres problēma

08. Augusts 2010, 10:20

sveiki....
sanāca tā ka tiku pie ļoti laba 300 merša w124 ar jauno 24v motoru..bet problēma ir tāda ka mašinai ir stūre otrā pusē....kāds varbūt ir būvējis uz otru pusi stūri ..jo visas daļas man itkā būtu, bet gribētu uzzināt vai tas vispār ir iespējams..
paldies jau iepriekš..:)

stūres problēma

08. Augusts 2010, 12:04

Stūres problēma? Un kā panelis, pedāļi, bremžu hidrauliskā sistēma, etc?

Nepareizi uzstādīts jautājums.

stūres problēma

08. Augusts 2010, 12:13

man mājās ir pilnīgi viss ottrs vecs donors no kura ir domā visu ņemt bet es gribētu uzznāt vai vispār tehniski virsbūvē kautko tādu var pārveidot..vai ir skrūvju vietas un vai ar vadiem nav liela probēma..??

stūres problēma

08. Augusts 2010, 12:31

Mizx no šī darba Tevi atrunās pareizāk.

Taču Tev visa motora/salona siena būs jāpārmetina, bremžu sistēma -> pastiprinātājs, caurulītes, ABS vadi. Panelim visi vadi jāpagarina/jasaīsina, pedāļi japārliek, spoguļi, lukturi.

stūres problēma

08. Augusts 2010, 15:29

08 August 2010 13:31:51 Jazznfunk rakstīja:
Mizx no šī darba Tevi atrunās pareizāk.

Taču Tev visa motora/salona siena būs jāpārmetina, bremžu sistēma -> pastiprinātājs, caurulītes, ABS vadi. Panelim visi vadi jāpagarina/jasaīsina, pedāļi japārliek, spoguļi, lukturi.
Jā, diezgan precīzs uzskaitījums. Rupji rēķinot var uzskatīt, ka mašīnai jānomaina viss purns pārzāģējot virsbūvi uz pusēm... Atšķirībā no citām auto markām MB pašas virsbūves atšķiras kreisai / labai braukšanas pusei. Es teiktu, ka process atmaksātos, ja pērc auto par, teiksim, 1000 EUR un gatavojies pārdot par 10000 EUR. Līdz 5000 EUR vērtas mašīnas var vispār neaiztikt. Zāģēšana un metināšana tur ne pa jokam, tas ir ļoti nopietns lēmums, atmaksājas kam vismaz mazliet ekskluzīvam, bet ne W124 ar 3.0 motoru.

stūres problēma

08. Augusts 2010, 15:51

08 August 2010 11:20:55 benq rakstīja:
sveiki....
sanāca tā ka tiku pie ļoti laba 300 merša w124 ar jauno 24v motoru..bet problēma ir tāda ka mašinai ir stūre otrā pusē....kāds varbūt ir būvējis uz otru pusi stūri ..jo visas daļas man itkā būtu, bet gribētu uzzināt vai tas vispār ir iespējams..
paldies jau iepriekš..:)
Vai paņēmi to E klasi Saldus pusē? Mašīna jau izskatījās tāda neko, bet priekš tā gada tāda nedaudz parūsējusi. Vieglāk jau laikam būs pārlikt uz savu esošo donoru, bet tāpat rēķinies ar daļu iegādi. Šādu gadu angļi laikam ir tikai un vienīgi donori, jo cik zinu virsbūvei stūres, pedāļu vietu nemaz nav. Paziņa pārbūvēja vauxall- tam bij nedaudz savādāk.

stūres problēma

08. Augusts 2010, 17:22

Vai paņēmi to E klasi Saldus pusē? Mašīna jau izskatījās tāda neko, bet priekš tā gada tāda nedaudz parūsējusi. Vieglāk jau laikam būs pārlikt uz savu esošo donoru, bet tāpat rēķinies ar daļu iegādi. Šādu gadu angļi laikam ir tikai un vienīgi donori, jo cik zinu virsbūvei stūres, pedāļu vietu nemaz nav. Paziņa pārbūvēja vauxall- tam bij nedaudz savādāk.

nu jā to pašu pati mašina ir parūsējusi diezgan bet motors un ritošā ideālā stāvokī vienīgi kautkas pie aizmugujā tilta labajā puse pa laikam nograb bet tā nekas traks....tad jau sanāk ka man tur ņemties nau nemaz vērts...:(:(
Pēdējo reizi laboja benq - 08. Augusts 2010, 17:22, kopā labots 1 reizi.

stūres problēma

08. Augusts 2010, 17:53

Bet tu to MB jau esi nopircis, tātad viņa tev ir vajadzīga !

stūres problēma

08. Augusts 2010, 18:47

Ja gribi braukt ar šo autiņu, tad labāk to pārlikt citā virsbūvē. Varbūt kāds var kādu padomu dot par 24V pārlikšanu. Kas notiek ar elektrību? Vecos dzinējus varēja diezgan vienkārši mētāt šurpu turpu, bet kā ir ar 606?

stūres problēma

08. Augusts 2010, 19:29

nu cik es tur paskatījos..atškirība star veco un šito om606 nemaz nav tik lila ..nāk klāt recirkulācijas vārsts ar kautkādu tur dačiku sūknim tik viens vad tas pats aukstam motora brīvgaitai un itkā viss pārējas tas pats vecais...:beach:
Tēma slēgta