Tēma slēgta

Serviss šmaucas vai kā?

15. Jūnijs 2010, 01:34

Tātad MB `87 gada universālis. Sanāca servisā vienu lietu taisīt un komplektā palūdzu vienu lietu ritošajai daļai paskatīties, tad nu viņi man diagnosticēja visu ritošo. Rezultāts - it kā vesela kaudze problēmu, jāmaina bezmaz pusritošā daļa. Labi manam MB antikvariātam relatīvi ņemot baisi dārgi nesanāk. BET. Es burtiski trīs mēnešus atpakaļ izgāju TA un man attiecībā uz ritošo daļu pat vieniniekus nesalika-viss OK. Braucu maz, ~10 km dienā, ne katru dienu. OK, Jelgavā ielas na graņi fantastiki, bet nevarēju tak pa 3 mēnešiem tā nobeigt ritošo. Visvairāk pārsteidz tas, ka jāmaina roķenes troses, bet man automāts un roķeni nelietoju vispār, ja nu vienīgi galīgi sarūsējušas. Prasu tāpēc, ka pastāv jau varbūtība, ka sāk vienkārši bruk nost, kā nekā `87 gada izlaidums un ne velna jau pa pieciem gadiem neesmu likusi iekšā.

Serviss šmaucas vai kā?

15. Jūnijs 2010, 06:18

Par trosīti automātiem (veciem) viņas rūsē tap ka neizmanto.. tas normāli. Bet to trosi parasti apskatē norauj..:doh:
Aizdzen uz vēlvienu servisu lai pārbauda.. kautgan te Jelgavnieki tulīt tev ieteks kur jābrauc.. ;)

Serviss šmaucas vai kā?

15. Jūnijs 2010, 06:54

kurā servisā taisīta diagnostika?

Serviss šmaucas vai kā?

15. Jūnijs 2010, 08:21

normala situācija. Apskates kratītajā aizmugures piekarē neredz neko. Tur var būt beigts daudzkas, bet apskati izies.

Serviss šmaucas vai kā?

15. Jūnijs 2010, 08:22

TA dažkārt var iziet ar bojātām detaļām. Ja serviss uber cītīgs, tad noteikti atradīs, ko mainīt arī pēc TA. Protams, var būt, ka šie sev rada darbu.

Bet roceni vajag izmantot - tā tomēr ir lētāk.

Serviss šmaucas vai kā?

15. Jūnijs 2010, 08:47

Piekritīšu viedoklim, ka TA nav nekāds etalons.
Viņi tur neredz neko, ja vien tas nav pārlūzusi virsbūve.
Pat lauztas atsperes neredz...

Otra lieta - atkarīgs no servisa bada un attieksmes pret lietām.
Manai piekarei arī TA pa nullēm un servisi slavē, ka viss kārtība, bet patiesībā prasās mainīt visu ko nepārtraukti.

Domāju, ka Tev vajag aizbraukt uz servisu, kur labo tieši meršus. Ir lietas, kuras meršiem atšķirās no audi vai citiem širpatrebiem, tādēļ ne vienmēr var adekvāti novērtēt ritošās stāvokli.

Serviss šmaucas vai kā?

15. Jūnijs 2010, 08:50

Par to nešaubaties, ja cilvēks klausās cītīgi, serviss noteikti atradīs, ko palabot :haha:

P.S. tikai pēc remonta pieprasat uzrādīt vecās detaļas.

Serviss šmaucas vai kā?

15. Jūnijs 2010, 09:02

Pēc definīcijas 87 gada universālim ir beigts viss kas var būt piekarē. TA ir uz to visu daudz maz nospļauties.

Serviss šmaucas vai kā?

15. Jūnijs 2010, 09:04

[quote]
15 June 2010 09:21:35 pinguin rakstīja:
normala situācija. Apskates kratītajā aizmugures piekarē neredz neko. Tur var būt beigts daudzkas, bet apskati izies.
[Arī izgāju ar sačakarētu aizmugurējo tiltu. Tehniskajā pat neapskatījās./quote]

Serviss šmaucas vai kā?

15. Jūnijs 2010, 10:06

Esmu izgājis apskati ar pilnīgi nojātu `82 W123 universāļa ritošo - man ierakstīja tikai vienu augšējo balsta šarnīru, kad izjaucām - tad beigts bija viss, izņemot divus gultņus un vienu stūres ķegu.

It kā jau vajadzētu par to priecāties...
Tēma slēgta