Tēma slēgta

kautkā neiet motors

28. Februāris 2009, 19:52

sveiki... :D
man ir 260 mersīts W124.1990 gada...kad nopirku itkā gaja labi. 8D ..pēc kada laiciņa sāka aizvien sliktāk cēlt āutrumu..man bija automāts uzliku parastu 5pk...tagad jau vispār ja negriež pirmos trīs robus līdz 3,5 tūkst. tad liekas ka ar mironi brauc.. :cry: ...itkā lec labi brīgaita viss bormāli....bet braucot ar 4 robu uz 100 iespiežot pedali knapi ceļ....vēl pie tam motors sāk tā netīri skanēt pie lieliem apgriezieniem braucot...
kāds varbūt zin kas varētu būt par vainu...i??
liels paldies jau iepriekš....

kautkā neiet motors

28. Februāris 2009, 19:59

Varbūt katalizātori aizauguši, pieliec roku pie izpūtēja gala un paskaties vai gāzes nāk karstas, ja būs aukstas tad skaidrs ka katalizātors. Vēl iespēja ka benzīna sūknis, bet tad vissdrīzak raustītos strauji spiežot gāzi.

kautkā neiet motors

28. Februāris 2009, 20:35

Tu taču to manuālo neliki, tapēc ka sāka iet sūdīgāk? :?

kautkā neiet motors

28. Februāris 2009, 22:04

Ke jobtroniks

kautkā neiet motors

28. Februāris 2009, 22:05

Nezinu, šķiet, ja jābūt tiešām ļoti spēcīgai motivācijai, lai veiktu šādas pārvērtības - kārbas tipa nomaiņu...

kautkā neiet motors

28. Februāris 2009, 22:06

Pateriņš nav palielinājies ?? :ninja:

kautkā neiet motors

28. Februāris 2009, 22:22

katalizātoriem vajadzētu būt tīriem jo gais nāk silts arā...par to sūkni jāskatās...jo draugam audi arī bija līdzīga problēma un nomainīja tad aizgāja.....
kārbu mainīju jo automātam sāka baigi slīdēt ātrumi...jo pie 150 apgriezieni celās bet ātrums vairs nē...un tas bija izdevīgāk jo man mājās stāvēja sarūsējis 3.l nu un no viņa dabūju kārbu ,pedāļu un visu pārējo ... :D

kautkā neiet motors

28. Februāris 2009, 22:25

aa un arī tāpēc ka sāka ļoti cirst robus..neslēdzās vairs maigi bet ar tādiem kā cirtiemiem...ļaikam jau tā Ke jobtroniks bija..ja godīgi nezinu kas tā kārba skitījās...

kautkā neiet motors

28. Februāris 2009, 22:27

nu patēriņš ir diezgan kādi 13-14l :cry:

kautkā neiet motors

28. Februāris 2009, 22:41

paraak liels jau nav .. vareetu buut mazaaks, bet shads dvien no kaajas smaguma pēc ... /vel ir psiholoģiskais, ka sakumaa liekas KAAAA VERĀĀĀS, bet tagad galigi neka no tā nav .. un ja bruac uz 100 .. liec 3shajaa ..
:)
Tēma slēgta