Tēma slēgta

Motors noslāpa!

04. Novembris 2008, 16:34

Sveiki! Man tāda problēma ar manu CLK 55. :cry: Šodien vairākas reizes braucot un apstājosties krustojumā motors it kā paraustijās un nevienmērīgi brīžiem strādāja. Vienreiz pat noslāpa. Bet tas notika tikai apstājoties, bet braucot, pat baigi uzberot viss bija ok. Agrāk nekas tāds nebija bijis. Pirms tas notika no rīta biju servisā, kur mainiju eļļu un eļļas filtru. Vēl gribēju nomainīt motora gaisa filtrus. Bet tos jāgaida, jo pasūtiju un būs tikai nākamnedēļ. Vai tas varētu būt dēļ gaisa filtriem, jo es apskatijos un viņi ir tādi diezgan netīri? Lai gan dīvaini,ka pie lielākiem apgriezieniem viss ir labi.

Motors noslāpa!

04. Novembris 2008, 16:40

Nu, nezinu kā izskatās motors šitādam monstram, bet man daudz daudz vecākai un primitīvākai mašīnai bija šitais pats no tā, ka bija nokritusi aukstā gaisa padeves trubiņa. Arī servisā čakarējoties džeki bija izgrūstījuši.
Kā deva gāzii iet labi, kā atlaiž, slāpst nost, liek ātrumā, atkal pielec...diezgan jautra braukšana :)

Motors noslāpa!

04. Novembris 2008, 16:44

[user]1447|MBex300|[/user]Nu, nezinu kā izskatās motors šitādam monstram, bet man daudz daudz vecākai un primitīvākai mašīnai bija šitais pats no tā, ka bija nokritusi aukstā gaisa padeves trubiņa. Arī servisā čakarējoties džeki bija izgrūstījuši.
Kā deva gāzii iet labi, kā atlaiž, slāpst nost, liek ātrumā, atkal pielec...diezgan jautra braukšana :)

Man viņas šķiet divas un divi filtri!

Motors noslāpa!

04. Novembris 2008, 16:48

Nezinu, bet paskatīties var, ja vispār kko tur var redzēt. Tur tās trubas kādas divas trīs iet, savienojās atvienojās utt :) Varbūt mainot filtru kautkas nav salikts kopā pietiekami stingi.

Motors noslāpa!

04. Novembris 2008, 17:42

[user]1447|MBex300|[/user]Nezinu, bet paskatīties var, ja vispār kko tur var redzēt. Tur tās trubas kādas divas trīs iet, savienojās atvienojās utt :) Varbūt mainot filtru kautkas nav salikts kopā pietiekami stingi.

:D Šķiet ka Tev būs bijusi tasinība. Līdz stulbuman elementāri. Viena no divām trubām bija nokritusi nost. Es gan vēl neesmu mēģinājis braukt, bet ceru ka tā bija tā vaina. Braukšu uz Scorpiona koncertu vēlāk un tad redzēšu.

Motors noslāpa!

04. Novembris 2008, 22:33

Bļāviens! Tas nepalīdzēja. :( No koncerta braucu atpakaļ krustojumos apstājoties un ieliekot neitrālajā, jo draivā slāpa nost. Un tagad pat kārtīgi uzberot drusku ieraustijās. Cik saprotu, tas var būt gaisa masas mērītājs? Bet lai konkrēti noteiktu, jābrauc droši vien uz diagnostiku.

Motors noslāpa!

04. Novembris 2008, 22:33

jā...gaisa mērītājs, ļoti iespējams, diganostikā to jau var redzēt.....

Motors noslāpa!

05. Novembris 2008, 12:04

Tagad es vairs galīgi neko nesaprotu un esmu apjucis. Ienāca prātā ka varbūt arī degvielas klalitāte pašvaka. Iebraucu šodien Nestē un ielēju 98 degvielu. Iepriekš turpat lēju 95. Tagad pēkšņi auto sāka iet normāli. Vai tiešām šitas lielais dzinējs ir tik jūtīgs pret degvielu, vai vienkārši sakritība?

Motors noslāpa!

05. Novembris 2008, 12:07

Apskaties uz bākas vacina tur ir uzlime kads benzins jalej ieksa, to arii lej.
PS.
Vari apskatities manuali, tur ari ir rakstits

Motors noslāpa!

05. Novembris 2008, 12:10

Neiespējami. Pat dīzeli ielejot viņam būtu jābrauc kādu laiku :D
Vai nu būsi sataisījis netīšām, vai gaidi atkal pārsteigumus :)
Tēma slēgta