Tēma slēgta

Puleeshana

26. Marts 2005, 14:04

Ta shodien saulainajaa marta riitaa nomazgaju savu Mersiiti,konstateeju,ziemas peedas uz mana auto,visaadas shviikas,skraapeejumi,bik ruusas peedas.....
Ok mashiina nava jauna,bet tomeer gribaas vismaz pusi no visiem nesmukumiem dabuut nost.
Un taa, kur labi pulee un izpulee auto virsbuuves?

Puleeshana

27. Marts 2005, 00:16

Nezinu vai ar puleeshanu visas ziemas shviicinjas varees dabuut aaraa, tad jau labaak iet uz kraasas atjaunoshanu! Tas izmaksaa ap 50 Ls, bet efekts ir labais!!!

Puleeshana

27. Marts 2005, 10:30

Skatos, varam Gunchu apsveikt ar smuku kupeju!!!! :headbang:

Puleeshana

27. Marts 2005, 10:31

pulēšana...Mr.Cap? uz Skolas ielas? :whistle:

Puleeshana

27. Marts 2005, 10:51

KĀ vispār ir ar to pulēšanu,pec tam efekts ir liels vai īpaša labuma nav,biju dzirdējis,ka krāsas atjaunošana maksā līdz 200ls..

Puleeshana

27. Marts 2005, 10:55

[user]45272|Rays|[/user]KĀ vispār ir ar to pulēšanu,pec tam efekts ir liels vai īpaša labuma nav,biju dzirdējis,ka krāsas atjaunošana maksā līdz 200ls..

...un veel nevisiem autiniem taa atjaunosana der ...piemeeram masiinas kas kraasotas ar ``alkiidu`` var ,bet masiinas kas kraasotas ar ``metalica`` nav jeegas ....un veel tas tiesaam maxaa liidz 200ls...no kurienes tie 50ls ???

Puleeshana

27. Marts 2005, 16:55

[user]2|SuperZigs|[/user]pulēšana...Mr.Cap? uz Skolas ielas? :whistle:

Cesu iela arii :)

Puleeshana

10. Augusts 2008, 11:16

Sveiki, Kungi un Dāmas!
Savas ziņkāres mākts vēlētos uzzināt kā strādā profesionāli auto pulētāji, t.i. vēlētos uzzināt vai kāds/a netaisās izmantot šādu pkalpojumu! :whistle:
Līdz ar to, ko es gribu - redzēt auto pirms un pēc! :D
Nekautrējamies un padalamies! :)
Second thing - gan jau, ka ir dzirdēts par Ikšķiles pulētāju (varbūt, ka kāds pazīst personīgi), esmu lasījis viņa rakstīto, ka nopulēt auto viņš varot 2-3 stundās.... :scratchchin: pēc klietnu atsauksmēm tā arī sanāk!
Lūk - varbūt kāds no šejienes ir izmantojis viņa pakalpojumus vai kādā savādākā veidā saskaries ar viņa darbībām auto pulēšanā? Kādi komentāri? :whistle:

Puleeshana

10. Augusts 2008, 11:40

[user]311291|baigais|[/user]Sveiki, Kungi un Dāmas!
Savas ziņkāres mākts vēlētos uzzināt kā strādā profesionāli auto pulētāji, t.i. vēlētos uzzināt vai kāds/a netaisās izmantot šādu pkalpojumu! :whistle:
Līdz ar to, ko es gribu - redzēt auto pirms un pēc! :D
Nekautrējamies un padalamies! :)
Second thing - gan jau, ka ir dzirdēts par Ikšķiles pulētāju (varbūt, ka kāds pazīst personīgi), esmu lasījis viņa rakstīto, ka nopulēt auto viņš varot 2-3 stundās.... :scratchchin: pēc klietnu atsauksmēm tā arī sanāk!
Lūk - varbūt kāds no šejienes ir izmantojis viņa pakalpojumus vai kādā savādākā veidā saskaries ar viņa darbībām auto pulēšanā? Kādi komentāri? :whistle:

Bil ja v Ikšķile v proshlom godu, poliroval u nego svoj w124, rabotoj ostalsja ochen dovolen, kachestvenno, no est 2 minusa, doleko ot rige, nado privozit mashinu zelatelno v pervoj polovine dnja i gotova ona budet blize k vecheru, sledovatelno nuzen kto to chto zabral ot tuda i potom privez za mashinoj. V etom godu ceni on podnjal, kak mne kazetsja uz slishkom na mnogo

Puleeshana

10. Augusts 2008, 11:42

A na skoljka on podnjal?
Tēma slēgta