Tēma slēgta

Auto gaismu regulesana

29. Aprīlis 2009, 16:54

ok, cik es sapratu no ieprieks teikta - jabrauc un jaskatas.

Ja, gadijuma, kadam ir kads labs serviss ko ieteikt (Purvciema/centra/blakus CSDD) - labprat uzklausisu padomu (varbut bijusi kadam saskarsme saja jautajuma un gribas labi par kadu servi atsaukties).

Paldies visiem! :handshake:

Auto gaismu regulesana

29. Aprīlis 2009, 16:58

Es sāktu ar citu spuldzīšu meklēšanu, nevis servisa. Jo 99%, ka pietiks ar spuldzīšu nomaiņu, vai veco ielikšanu vietā. 2x jau šogad šāds "defekts" TA. Tās cita ražotāja spuldzes, ar kurām tiku cauri, es dabūju Biķerniekos šrotā — viņiem servisā tā esot tipiska lieta, tāpēc bija iepirkuši vairumā "TA ejamās spuldzes".

Auto gaismu regulesana

29. Aprīlis 2009, 16:58

Biķernieku ielā 121 (laikam), pie statoila iekšā siltumnīcu teritorijā. Serviss, uz stūra pie auto veikala.

Auto gaismu regulesana

29. Aprīlis 2009, 17:00

29 April 2009 17:58:15 Mizx rakstīja:
"TA ejamās spuldzes".

:D tad bus jabrauc uz srotu piepirkt tas specialas TA spuldzites :)

Kur tas srots atrodas?

Auto gaismu regulesana

29. Aprīlis 2009, 17:03

29 April 2009 18:00:33 MB_Z_Best rakstīja:
29 April 2009 17:58:15 Mizx rakstīja:
"TA ejamās spuldzes".

:D tad bus jabrauc uz srotu piepirkt tas specialas TA spuldzites :)

Kur tas srots atrodas?

Ko Tu ņemies, nopērc normālas spuldzes, ja vajg noregulē un brauc uz TA, un nejau tikai dēļ TA vajag normālas spuldzes un regulēšanu, bet arī tam lai Tu pats tumsā normāli redzi...

Auto gaismu regulesana

29. Aprīlis 2009, 17:32

the_jok3rz, šajā gadījumā cilvēkam droši vien jau ir normālas spuldzes un normāla redzamība tumšā laikā. Vienkārši TA šobrīd piekasās, ja gaismu līnija nav kā ar lineālu novilkta. Ceļa izgaismojumu tas nemaina, viņi iedomājas, ka tas mazais izplūdums kādu būtiski apžilbinās (jā, arī tuvajām gaismām) un notiks traģiska avārija. Saku — es ar pilnīgi jaunām Osram TA iziet nevarēju, braucu un liku kaut kādas laikam Polijā ražotas. Sviests, bet tā nu bija.

Auto gaismu regulesana

30. Aprīlis 2009, 21:42

29 April 2009 18:32:36 Mizx rakstīja:
the_jok3rz, šajā gadījumā cilvēkam droši vien jau ir normālas spuldzes un normāla redzamība tumšā laikā. Vienkārši TA šobrīd piekasās, ja gaismu līnija nav kā ar lineālu novilkta. Ceļa izgaismojumu tas nemaina, viņi iedomājas, ka tas mazais izplūdums kādu būtiski apžilbinās (jā, arī tuvajām gaismām) un notiks traģiska avārija. Saku — es ar pilnīgi jaunām Osram TA iziet nevarēju, braucu un liku kaut kādas laikam Polijā ražotas. Sviests, bet tā nu bija.

E ,bet man arī tāda pati problēma,pasaki lūdzū kādas spuldzes liki):

Auto gaismu regulesana

30. Aprīlis 2009, 21:57

Jau teicu — neatceros. Un jā, tieši W202 pēc feislifta modelim bija problēmas ar (labām) spuldzēm.

Auto gaismu regulesana

01. Maijs 2009, 11:10

es nesen gaismas regulēju Latbemā. it kā ok... bet varētu nedaudz augstāk pacelt. jo džeki noregulējuši lukturus kad man bija pilns bagažnieks ar vasaras riepām (uz diskiem). bzzzzzzz. tagad man (kad izņēmu riepas) spīd zemi un var no salona regulēt uz vel zemāku... jābrauc būs laikam vel regulēt ;)
Tēma slēgta