Tēma slēgta

Kā atvert durvis bez atslēgas?

03. Marts 2009, 04:17

jaa un tagat ka apielais auto bez atsleegas pazaudeeju atsleegu bet gribaas braukt nezinu ka apielaist varbuut kaads zin :lol:

03. Marts 2009, 08:24

[user]684549|Red_rocket|[/user]jaa un tagat ka apielais auto bez atsleegas pazaudeeju atsleegu bet gribaas braukt nezinu ka apielaist varbuut kaads zin :lol:

es saprotu, ka krīze, bet nu nevjag taču forumā pulksten 4 naktī atklāti prasīt kā nozagt autiņu. :D

03. Marts 2009, 08:38

:D

03. Marts 2009, 16:46

[user]684549|Red_rocket|[/user]jaa un tagat ka apielais auto bez atsleegas pazaudeeju atsleegu bet gribaas braukt nezinu ka apielaist varbuut kaads zin :lol:

ar atslegam un signalizacijas pulti :)

03. Marts 2009, 20:41

[user]252185|Tochev|[/user]

ar atslegam un signalizacijas pulti :)

bet ja atslegas abas iz palikussa smassiinaa un pultis arii vis karoche palika massiinaa utt. bet gribas pabraukaaties jakas modelis ir CSL 55 8)

03. Marts 2009, 20:43

izsauc to SOS, tie atmūķēs durvis vaļā.

03. Marts 2009, 21:50

Var ari izsist stiklu,kuru vienkāršāk ir nomainīt :D varēs arī ar durvīm no iekšpuses iepazīties!!!

03. Marts 2009, 22:06

man vel bmw laikos bij nozaudetas atslegas, ar nevareju tikt ieksa nekadigi... sazinajos ar cilvekiem kas sitas lietas pieprot, vinji man pusminutes laika vinju attaisija, ar zigzagiem sazagetu dzelzs plaksniti, un paris minusu laika iemacija nonemt stures bloketaju, un iedarbinat ar vadiem, ta es nedeljas 2 nobraukaju, lidz sataisiju atslegu pec sledzenes parauga :) , bij pat atgadijums ar policiju kurai likas aizdomigs veids ka es veru valja masinu un iedarbinu vinju, bet viss oba6los... :)
Tēma slēgta