Tēma slēgta

sajūgs pazūd kas ko par ko?

12. Oktobris 2006, 12:47

Mersim W123 piefiksēju ka pazūd sajūga pedālis burtiski grīdā un ja patur atpakaļ nenāk kad ar kāju atkabina atpakaļ viss strādā, tad paturot kādu laiku atkal ieķeras kautkur... neesmu līdis skatīties vēl ....bet kas varētu būt?
Man domāt ka šķidrums nav pie vainas ... nebūtu atgriezies vispār vai nebūtu sajūga...

kas?

12. Oktobris 2006, 12:50

Varbūt gaiss sistemā ir ticis...

17. Oktobris 2006, 19:23

mozet glavnij cilindr

17. Oktobris 2006, 22:51

Es savulaik mainīju darba cilindrītim manžetes, kādi bija simptomi neatceros ,bet kaut kas līdzīgs ,baigi vajadzēja sapumpēt ,tad līdz garāžai tiku...

18. Oktobris 2006, 06:11

[user]8980|Bismarks|[/user]Es savulaik mainīju darba cilindrītim manžetes, kādi bija simptomi neatceros ,bet kaut kas līdzīgs ,baigi vajadzēja sapumpēt ,tad līdz garāžai tiku...

:iagree: tas pac bij

18. Oktobris 2006, 13:48

ķiegeli zem sajūga pedāļā jāpaliek... neizspiedīsi līdz galam un neieķresies

18. Oktobris 2006, 13:54

Man sajūgs nenāca atpakaļ pēc kārbas maiņas, bet tiklīdz pietiekami atgaisoju sistēmu viss bij čikiniekā... ;)

18. Oktobris 2006, 18:51

[user]8980|Bismarks|[/user]Es savulaik mainīju darba cilindrītim manžetes, kādi bija simptomi neatceros ,bet kaut kas līdzīgs ,baigi vajadzēja sapumpēt ,tad līdz garāžai tiku...

Bismarks saka štelli, maini manžetes!

18. Oktobris 2006, 20:29

pārbaudi bremzes šķidrums!

man bija tas pats. atceros riktīgi biju pārseigts.pieleju bremzes šķidrumu un līdz servisam pietika...
toreiz noplūde no manžetām. servisā salaboja. nav nekas dižs izdevums.

PS
toreiz man palīdzēja Zigmars. paldies viņam par līdzjūtību un palīdzību.
Tēma slēgta