Tēma slēgta

vakumpastiprinātājs

03. Novembris 2005, 14:49

Bremzes nav sliktas (nedaudz sliktākas gan ir nekā tēva 124tajam) bet visi vakumpastiprinātāja darbības simptomi ir - kad iedarbina pedālis ieslīd dziļāk. Vienīgais kas ir riktīgi uzkrītoši - ja motors noslāpst, tad momentāli bremzes paliek cietas kā akmens, bet vismaz uz vienu spiedienu vakumam vajadzēja saglabāties....

vakumpastiprinātājs

03. Novembris 2005, 15:03

[user]83747|pinguin|[/user]Bremzes nav sliktas (nedaudz sliktākas gan ir nekā tēva 124tajam) bet visi vakumpastiprinātāja darbības simptomi ir - kad iedarbina pedālis ieslīd dziļāk. Vienīgais kas ir riktīgi uzkrītoši - ja motors noslāpst, tad momentāli bremzes paliek cietas kā akmens, bet vismaz uz vienu spiedienu vakumam vajadzēja saglabāties....

Cik man gadījies bremzēt ar noslāpušiem MB, stūre un bremze cieta paliek ļoti, ļoti ātri...

vakumpastiprinātājs

03. Novembris 2005, 15:13

Ak šitā, varbūt ka visiem bendzīnniekiem tā ir. Līdz šim bijusi darīšana tikai ar diesel. Golfam kad parasti bija aizsalis dēļ lētās ļergas un viņu vilka es darīju tā - ieliku ātrumā un uzkačāju vakumu, un vienai bremzēšanas reizei vakums bija un turējās kautvai stundu.

vakumpastiprinātājs

03. Novembris 2005, 16:35

Visvienkāršākā metode - pielaid.....noslāpē, paņem 17 atslēgu un atskrūvē cauruli,kas nāk klāt pie vakumņika.
Ja skrūvējot nošņāc gaiss, tad ar augstākminēto viss ir krātībā.

vakumpastiprinātājs

04. Novembris 2005, 13:12

Puingin

Nav ta ka ZB, ka visu laiku tam mersim kaut kas jaataisa?! :D

Pa mazam man iestajas tads dveseles stavoklis.... Un domaa, nafig man tas viss, masiinai tak jastrada mums par labu neba mums jastrada prieks masinas :D :D

vakumpastiprinātājs

04. Novembris 2005, 13:31

man laikam pacietības mērs lielāks - pēc motora kapitalkas, kārbas maiņas utt vēl nav tā ka galīgi zb, bet dažreiz gan iedomājos - moška vajadzēja pirkt audi vai trešo golfu...
tiem vismaz procentuāli mazāk mezglu kas var iziet no ierindas.
Tēma slēgta