Tēma slēgta

lūdzu padomu.

25. Maijs 2005, 10:42

manam jaukumam -190 merc.tips.201, motors 1.8 3 cm.,1993.g.-problēmas sākas tikai karstā laikā. Kā uzzilst motors-noņemot ātrumu,noslāpst, un tā Rīgai cauri man netikt. traucēju satiksmi.rezultāts- nemaz negribas karstā laikā braukt. Biju Domenikā- uz komp.- nekā neuzrādīja. bet problēma paliek. Nomainīja servisā termostatus, filtrus- tas pats- problēma paliek.
Ir kādam kāda ideja- kas par vainu???? ko darīt tālāk?

lūdzu padomu.

25. Maijs 2005, 10:53

Elektriska problēma....
Visticamāk kāds dačiks...

lūdzu padomu.

25. Maijs 2005, 11:04

Ir gadījies. Parasti bremzējot no lielāka ātruma, krītoties apgriezieniem, ripojot un pārliekot neitrālajā... Galvenokārt samazinoties apgriezieniem. Viens varinats -- visu laiku piedomāt pie tā, lai tie nekristos, vairāk paspaidīt gāzi, braukt ar zemāku pārnesumu kā varbūt gribētos. Bet vienmēr risinājums ir bijis degvielas padeves noregulēšana -- motoram par maz benzīna pienāk. Nu, pavisam droši uz ko tādu ir jāskatās, ja pēc noslāpšanas auto arī neiedarbinās pavisam viegli, bet ar gāzes paspaidīšanu, ilgāku atslēgas griešanu un tā (kamēt tas saņem kāroto degvielu). Pamēģini un paskaties!

lūdzu padomu.

25. Maijs 2005, 11:30

Kādas vakuma trubiņas saplaisājušas ,vai tiešām datčiks ,ja reiz uzsilis niķojas ,aizlūzis vadiņš ,var būt viss ko biedri jau augstāk minēja,un galā būs galīgais štrunts (cerams nebūs kāda grandioza ,baisa šaize 8D )Lai veicās ,ziņo par rezultātu.

lūdzu padomu.

25. Maijs 2005, 13:34

Man arī tā ir, kad iemet neitrālajā tad motors tā mazliet noraustās. Cik esmu prātojis, tā arī neesmu izkūkojis, kas tas varētu būt? :?

lūdzu padomu.

25. Maijs 2005, 14:00

nu vo. trakākais kad brauc uz servisu taisi, bet rezultāta nav. tikai piķo. :(
Tēma slēgta