Tēma slēgta

Logu birstes motors

18. Janvāris 2005, 19:16

Nopliisa logu tiiriitaaja motors (W202) :( (vismaz man taa skjiet..) Shamais nav nopliisis pa visam (teoreetiski veel funkcionee), tachu grieshanaas lenkjis ir chupaa. Tiirot viens stuuris paliek nenotiiriits, bet birste izceljas virs stikla aukshaajaas daljas. Taapat neshancee izbiidiitaajs. (nav gan bijis laika izpeetiit siikaak)

Mosh kaadam ir shaads atgadiijums gadiijies?! ..un vareetu pateikt vai vaina labojama, vai mainaams motors. Ja taa tad cik tas peso izteiksmee?

Logu birstes motors

18. Janvāris 2005, 20:47

Jauc ārā ,sasmērē , iztīri un paskaties topikos ,šeit tas jau ir apzēlēts jautājiens, neskrien uzreiz pirkt tikpat sūdīgu(varbūt) motoriņu :)

Logu birstes motors

19. Janvāris 2005, 09:21

Liekas, ka mehānisms ir zaudējis "orientāciju". Uzparikte droši vien ir līdzīga kā W124, un ja tā, tad ar motoru pašu droši vien viss kārtībā, bet mehānisms varētu būt bojāts, vai arī neprecīzi atpakaļ uzlikts tā, ka slaucīšanas leņķis ir nobīdījies uz vienu vai otru pusi.

Logu birstes motors

19. Janvāris 2005, 09:27

Nesen uz W124 notika kaut kas līdzīgs. Sāka baigi bremzēt. Jaukšana ir diezgan sarežģīts pasākums un atvērt to kasti, kurā ir zobrati un izbīdīšanas mehānisms, man tā arī neizdevās. Uz kastes ir 4 skrūves, kas ir pieejamas no apakšas, t.i. reāli tikai tad, kad viss mehānisms ir noņemts. Tās atskrūvēju, bet vāku noņemt nevarēju, jo nevarēju saprast, pēc kāda principa tas vāks ir uzmaukts - uz kuru pusi spiest, lai nonāktu nost. Nācās tur ieliet eļļu.
Pagaidām ir perfekti, bet pēc pieredzes zinu, ka tāda eļļas liešana vietā, kurā ir pilns mēsliem, ilgi nepalīdz. Vajadzētu mazgāt, tīrīt utt. un tad eļļot. Kopā man tas pasākums prasīja kādas 3 stundas...

Logu birstes motors

19. Janvāris 2005, 09:30

Lai pilnībā noņemtu vāku, ir jānoņem sprostgredzens no loga tīrītāja ass 8)

Logu birstes motors

19. Janvāris 2005, 09:51

Man tāda pati problēma kā Renoir. Pastāsti, kas tur par čakaru.

Logu birstes motors

20. Janvāris 2005, 13:54

Skaidrs: ja negrimu ķēpāties - sadod izķidāt servisā... :flag:
Tēma slēgta