21. Decembris 2004, 15:57
[user]18194|romich|[/user]es vilku saveejo pagaajusho otrdien, benziins beidzaas, stuures pastiprinaataajs neiet, bremzes nestraadaa. zashibisj sajuutas. no juglas liidz baloziem., nosalu! bez TA, bez apdroshinaashanas. ap 18:00 - neviena menta!
RICHYYYYYY..... !!!!!!!! velc! rock ir dziivs!
Nu forši!
A es šodien atdevu to lūzni ar visiem numuriem un doķiem uz goda vāda,ka saņemšu tos doķus atpakaļ.
Tas bija mersis,no kura tirgoju dzinēju un kārbu.Šorīt pārdevu.Negribēju dot ar doķiem,jo jāatdod vēl iepriekšējam saimniekam.
Nu,nekas.Ceru,ka latvju tauta vēl nav tik negodīga,ka numurus ar doķiem neatdos :whistle:
21. Decembris 2004, 16:52
Ja neatdod -- lai pasludina, ka nosperts! Pats savu donoru atradu pamestu, ar policijas starpniecību atradu saimnieku, kurš par auto jau 4 gadus neko nezināja, jo bija notirgojis radam, bet nepārrakstījis, rads, savukārt, to bija aizdevis kādam, kas to tur bija pametis... un "saimniekam" bija jārāda ceļš pie auto... Man tas bija jāpērk no cilvēka, kas nav oficiālais saimnieks -- baidījos, ka izsludinās vēl, ka auto nozaugts un tā, bet viss beidzās labi, arī pēc tam nosūtīju dokumentus un numura zīmes īstajam saimniekam, lai miers un tā, tā kā gan jau dabūsi visus papīrus...
21. Decembris 2004, 23:43
Nu vo ļoti līdzīga siruācija arī man.Tikai bez policijas.
Sanāk,ka tai mašīnai ir bijuši 4 saimnieki bez pārraxtīšanas,bet īstais vēl nav noraxtijis.
Ceru,ka rīt dabūšu atpakaļ tos numurus un doķus.
Eu,kurš zin par to apdrošināšanas summas starpības atgūšanu pēc auto pārraxtīšanas vai noraxtīšanas?