Switch to full style
Tēma slēgta

W202 originalaa signalizacija

08. Maijs 2012, 14:10

Es līdz šim domāju ka manai mašīnai nav vispār signalizācijas, jo kad nopirku viņu, es parbaudīju piemēram mēģinot ataisīt durvis kad aizslēgtas un tad vel biškin uzsitot ar roku, bet viņa nepīkstēja.

Pagaišnakt dzirdēju ka kādam pīkst mašīna, bet kad piegāju pie loga sapratu ka tā ir manējā, skaņa jau bija beigusies un tikai oranžie pagriezieni turpināja mirgot.

Varbūt kāds var pastāstīt uz kurām detaļām un vietām viņa vispār iedarbojas?
Līdz ar to es apmēram saprastu ko tur vakar kāds būtu gribējis izdariit.

Šī ir noteikti fabrikas iebūvētā signalizācija un mašīna ir C200 1999 gada.

08. Maijs 2012, 20:54

Ja nemaldos tad kaut kur pie spoguļa bij kaut kāda lampiņa vai sensors, kas to regulē, kaut gan man ir tikai centrālā ar pulti un nekādas skaņas nedod ārā..

09. Maijs 2012, 13:09

Tu domaa pie atpakaljskata spogulja?
Nu man arii likaas ka man ir parasta centralaa atslega ar pulti. Vakar es velreiz ar roku pasitu pa durviim, sparniem ,,kapotu utt, un vel meginaaju prieksaa ziimi uz kapota kustinaat itkaa raut nost, bet vinja nepiikst. kautka nesaprotu diez kaadaa veidaa vinja vareeja piiksteet pa nakti.

09. Maijs 2012, 13:30

Kārtīgi iešūpināt ar ieslēgtu signalizāciju neesi mēģinājis?

13. Maijs 2012, 15:09

Ok sovakar pameginasu arii iesuupinaat vinju.

Cik es palasiju manuaali es saprotu ka ta signalizacija ir kaa pretaizdzisanas sistema, ta ir shitaa poga liidzigi kaa bildee:

http://www.peachparts.com/shopforum/tec ... domly.html

Tur ir kaa kustiibu sensors salonaa kad durvis ir aizslegtas ar pulti tad vins automatiski iesledzas

13. Maijs 2012, 20:43

Manam tāda brīnuma nav un šūpinot klusē ;)

13. Maijs 2012, 20:47

13 May 2012 16:09:50 kidrock rakstīja:
Ok sovakar pameginasu arii iesuupinaat vinju.

Cik es palasiju manuaali es saprotu ka ta signalizacija ir kaa pretaizdzisanas sistema, ta ir shitaa poga liidzigi kaa bildee:

http://www.peachparts.com/shopforum/tec ... domly.html

Tur ir kaa kustiibu sensors salonaa kad durvis ir aizslegtas ar pulti tad vins automatiski iesledzas

Tā poga jau tik uz autoevakuatoru reaģē!:D

19. Maijs 2012, 17:27

Taa poga reage gan uz evakuatoru un ari uz kustibaam ieks salona.
Es vakar sedeju viens pats salona, un ar pulti aizsledzu durvis un pec 15 sekundem saku kusteties un masina uzreiz piiksteja. (sitas ari masinas manuali bija raxtiits)

Tad pielauju ka tajaa nakti kaada musina lidinajas pa salonu un lidz ar to signalizacija iesledzaas

19. Maijs 2012, 21:28

19 May 2012 18:27:15 kidrock rakstīja:
Taa poga reage gan uz evakuatoru un ari uz kustibaam ieks salona.
Es vakar sedeju viens pats salona, un ar pulti aizsledzu durvis un pec 15 sekundem saku kusteties un masina uzreiz piiksteja. (sitas ari masinas manuali bija raxtiits)

Tad pielauju ka tajaa nakti kaada musina lidinajas pa salonu un lidz ar to signalizacija iesledzaas

Tas attiecas ne tikai uz W202, bet arī uz W140.
Pagājušo vasaru mani un visus kaimiņus laukos samocīja signalizācija, kas bez redzama iemesla nostrādāja ik pa laikam.
Arī biju pārliecināts, ka signalizācija sagājusi dēlī, taču uz rīta pusi, ejot pie atkal brēcošā auto, izvilināju no auto palielu dunduru, kurš reaģējot uz pirmajiem saules stariem, lidinājās gar stikliem un darbināja salona kustību sensorus.

20. Maijs 2012, 17:51

Cik es saprotu vinu var izslegt nospiezot to pogu uz leju, tur kur OFF, bet kad nakosreiz atkal aizslegsi/ atslegsi un atkal aizslegsi masinu ar pulti tad vina automatiski atkal ieslegsies, lidz pats atkal nenospiedisi OFF.
Pēdējo reizi laboja kidrock - 20. Maijs 2012, 17:52, kopā labots 1 reizi.
Tēma slēgta