Switch to full style
Tēma slēgta

Raustās un slāpst!

30. Janvāris 2012, 14:47

Vai tā ir kāda populāra slimība MB A klases - pie darbināšanas - slāpt, un braucot - raustīties (ne vienmēr, bet tomēr)?!?

Diagnostikā neko neuzrāda!

Ir kādam, ko ieteikt šajā sakarā?

Raustās un slāpst!

30. Janvāris 2012, 14:51

Iespējams tas varētu būt gaisa masas mērītājs.

Raustās un slāpst!

30. Janvāris 2012, 14:56

Pie pirmās diagnostikas uzrādījās, ka vaina varētu būt tajā un to nomainīja. Mēnesi braucu bez liekas raizes un tad atkal sākās "raustīšanās murgi".

Sveces jaunas;
pārbaudītas aizdedzes spoles;
arī vārpsti strādā normāli.

Vai tas varētu būt saistīts k-kas ar elktrības padevi?

Raustās un slāpst!

30. Janvāris 2012, 15:31

Varbūt jāskatās problēma ar kondensātu, silta garaža, auksts laiks.
Dalītāj var norasot>

Raustās un slāpst!

30. Janvāris 2012, 16:13

Nu bet Uldi. Brauc ar c200 un s320 bet pat nenojaut,ka mūsdienīgiem auto sen vairs nav sadalītāja...

Raustās un slāpst!

30. Janvāris 2012, 19:29

30 January 2012 15:31:08 Uldis888 rakstīja:
Varbūt jāskatās problēma ar kondensātu, silta garaža, auksts laiks.
Dalītāj var norasot>

Auto "trako" arī tad, ja stāv garāžā vai nakšņo ārā :(

Raustās un slāpst!

30. Janvāris 2012, 19:46

sveiki,,man bija tadi pati problema ar c klassi w 202,,,uzradija ka jamaina gaisa meritaju,,,uzliku jaunu,,,menesi braukaju vis bija ok,,,tad sakas atkal,,,,,pie vainas bija viena detala visi sauc par gliemezi,,kas nelaiz ellu uzz gaisa meritaju,,,man si detala bija beigta un tapec nacas pirkt jauno gaisa meritaju,,,nu tas bija mana gadijuma,,,ko zinaju to pastastiju

Raustās un slāpst!

30. Janvāris 2012, 19:47

Vai A klase nebija tā, kurā GMM bija sapludināts kopā ar kaut kādu citu bloku, kā rezultātā to nomainīt bija ļoti, ļoti, ļoti dārgi. Varbūt tika uzlikts vietā kāds no kapsētas, kas bija jau pusbeigts.

Raustās un slāpst!

30. Janvāris 2012, 19:53

30 January 2012 19:47:04 Renoir rakstīja:
Vai A klase nebija tā, kurā GMM bija sapludināts kopā ar kaut kādu citu bloku, kā rezultātā to nomainīt bija ļoti, ļoti, ļoti dārgi. Varbūt tika uzlikts vietā kāds no kapsētas, kas bija jau pusbeigts.

Nu jau 3šo gadu braucu ar šo auto un nekas līdz šim tāds netika novērots. Par tiem blokiem meisters izteicās, ka pārbaudīšot...gaidu atbildi.
Hmm...cik tāds prieks maksā?
Pēdējo reizi laboja uberkula - 30. Janvāris 2012, 19:54, kopā labots 1 reizi.

Raustās un slāpst!

30. Janvāris 2012, 19:55

30 January 2012 19:46:47 mercedes c230 rakstīja:
sveiki,,man bija tadi pati problema ar c klassi w 202,,,uzradija ka jamaina gaisa meritaju,,,uzliku jaunu,,,menesi braukaju vis bija ok,,,tad sakas atkal,,,,,pie vainas bija viena detala visi sauc par gliemezi,,kas nelaiz ellu uzz gaisa meritaju,,,man si detala bija beigta un tapec nacas pirkt jauno gaisa meritaju,,,nu tas bija mana gadijuma,,,ko zinaju to pastastiju

Diagnostikā uzrādīja, ka beigts tas gliemezis? Jo manā gadījumā-diagnostika vispār neko neuzrāda. Tāpēc tāda mistika tagad vērpjas...
Tēma slēgta