02. Novembris 2010, 22:45
Sveiki vēlreiz!
Nu tā sākšu klāstīt savu bēdu!
Vienu dienu man Neleca mašīna, vajadzēja braukt uz darbu, bet neleca! Pēc darba ar Senci skatijāmies kas viņai vainas. No sākuma nesapratām, pēctam atklājām ka nestrādā bendzīna sūknis, kkādā veidā netīsām sencis uzsita pa vienu melnu kastīti kas ir pie aklumatora, un iededzot aizdedzi varēja dzirdēt ka sūknis ieslēdzās, ka viss sttrādā parasti aizdedzi ieslēdzot iedegas visas lampiņas, bet kad man nestradaja sūknis man nedega Pie spidometra Orandžā izsaukuma ziime un kkadi burti ASD NEzinu kas tie tadi vispār ir! Nu vot kā aizgāja mašīna tā aizgāja, bet šo 6dien vakarā aibraucu uz darbu, uz nakts maiņu viss bija ok, bet no rīta vairs mašīna nelec, atkal suuknis nestrādāja, pasitu pa to kastiiti mašīna atkal pieleca, un pēc 1 min noslāpa, mēģināju atkal pasist bet nekā, tad sāka dīgt kkas aiz aklumatora, pectam pārgāja, aizvilka mani uz māju, aķis protams bija nosēdies, sencis piepiipeja, māšīnai iedegās gan visas lampiņas, gan sūknis strādāja, protams uz neilgu laiku, kā noslāpa tā noslāpa, Tai melnaja kastiite ir 2 vadini viena masa, otrs aiziet uz atslēgu, varbūt tas kkas saistīts ar imobil. vai varbūt man ir atslēga, beigta?
varbūt jūs varat kko ieteikt! reku bilde, tā melnā kastīte, nav mana auto bilde, kacaju no Google, bet gudrīši šai jomā sapratīs kas tas ir!
http://www.bildites.lv/images/vflih6by4fh4npi44xp5.jpg
Pēdējo reizi laboja
VilkatiS - 02. Novembris 2010, 22:58, kopā labots 1 reizi.