Switch to full style
Tēma slēgta

Disku krāsošana

21. Jūnijs 2010, 18:37

var kads pastastit ka pareizi krasot lietos diskus? gribetu pac nokrasot, bet nezinu ar ko sākt, kdu grunti izmantot kad kras....
a un piereiz, man interese pulverkrasas tehnoloģija, vai ir iespejams to izdarit majas apstakļos?

Disku krāsošana

21. Jūnijs 2010, 20:41

Pieredze šādos darbiņos ir ? :power:

vienkāršāk būs atdot puikiem, lai sakrāso ;)

Disku krāsošana

21. Jūnijs 2010, 22:32

ja tu pelni vairāk nekā vidusmēra students, un neesi sado-mazo piemēram kā es, tad labāk atdod kādam citam to izdarīt.:turks:
ja tomēr ir tieksmes uz sado-mazo, tad aizej uz dupont veikalu tieši aiz bikernieku meža un tev tur visssu izstāstīs. -pretim amerikas auto.
||||Īsumā vajag aluminija grunti, tad krāsu tad speciālu laku ... bet vissadistiskākais ir kārtīgi tos diskus nodročīt ar smiļšpapīru kur nav pieejama smilšu strūkla.:angel:

Disku krāsošana

21. Jūnijs 2010, 22:50

Pareizi krāsot ir ar pulverkrāsu. Mājās tu to neizdarīsi, jo to krāso speciālā kamerā pie augstas temperatūras, cik noprotu.

Esmu krāsojis - brilliantart.lv, tiesa, krāsoju ričuka rāmi :), bet nu čaļi nokrāsoja ātri un ļoti smuki un pa salīdzinoši lētām naudām. Galu galā pašam nav tolka jebīties pa vakariem, pirkt visus materiālus un galu galā ieekonomēt kādu piečuku/cēneri - ja nu vien kā te teica - patīk visu pašam.

Disku krāsošana

22. Jūnijs 2010, 04:09

tur jau taa lieta, ka gribas izdarit visu passam, kompresors ir, krasossanas pistole ir, smilssustrukla ir :)telpa ari ir ar ventilaciju......tika interese kadi materiaali vajadzigi, lai nesanak kad nokrasoju un taa krasa pec laika lien nost....
a par pulverkrasossanu youtuba ir paris video kas to dara majas, tikai interese kaa tas pareizi ir jasagatavo tai puussanai ar to pulveri, gribas pameginat :)

Disku krāsošana

22. Jūnijs 2010, 08:05

Ūdrītis ir sāls podu apēdis.

Disku krāsošana

22. Jūnijs 2010, 09:57

Slīpēšana,slīpēšana ar smalkāku smilšpapīru, grunts, krāsošana 3 slāņi : pirmais plāns, otrais plāns, trešais biezs slānis, Lakošana kādos 4 slāņos ! :super:
Izmantoju parastās auto krāsas... un nekāda atšķirība !
30 Ls max..ja pac to dari ! :)

Disku krāsošana

22. Jūnijs 2010, 13:42

22 June 2010 10:57:20 manntio rakstīja:
Slīpēšana,slīpēšana ar smalkāku smilšpapīru, grunts, krāsošana 3 slāņi : pirmais plāns, otrais plāns, trešais biezs slānis, Lakošana kādos 4 slāņos ! :super:
Izmantoju parastās auto krāsas... un nekāda atšķirība !
30 Ls max..ja pac to dari ! :)

a kaad tu grunti izmanto? parasto?

Disku krāsošana

22. Jūnijs 2010, 14:32

Visparastāko auto grunti !! :)

Disku krāsošana

22. Jūnijs 2010, 16:33

tas man ir skaidrs:)bet varbut kads man paskaidros par pulverkrasossanu:(
Tēma slēgta