Switch to full style
Tēma slēgta

HELP! Netieku mašīnā.

24. Maijs 2009, 10:33

3 dienas braukājos ar darba mašīnu, kamēr manam w124 nosēdās akumulators līdz tādai kondīcijai, ka signalizācija never vairs vaļā durvis, un ar atslēgu arī nevar atvērt, līdz ar to netieku līdz akumulatoram lai to palādētu.
Ko lai dara?

HELP! Netieku mašīnā.

24. Maijs 2009, 10:49

24 May 2009 11:33:19 oskarsmb rakstīja:
3 dienas braukājos ar darba mašīnu, kamēr manam w124 nosēdās akumulators līdz tādai kondīcijai, ka signalizācija never vairs vaļā durvis, un ar atslēgu arī nevar atvērt, līdz ar to netieku līdz akumulatoram lai to palādētu.
Ko lai dara?

es citu variaaciju sai gadijumaa nemaniiju bija tada pati probleema ar W 124... atmuukjejaam bagaznieka atsleegu valjaa.. ( atsleega gan bija jaamaina ) ,. bet autinjaa tikaam..! atverot bagaaznieku tiksi pie centralaas :)...

HELP! Netieku mašīnā.

24. Maijs 2009, 11:11

Nu tavs variants cik noprotu der tikai universālam :) Bet man ir sedans :(

HELP! Netieku mašīnā.

24. Maijs 2009, 11:21

24 May 2009 12:11:32 oskarsmb rakstīja:
Nu tavs variants cik noprotu der tikai universālam :) Bet man ir sedans :(

tātad, cel ar domkratu autiņu

skrūvē nost putukļu sargu, slēdzies klāt starterim, sāks darboties starteris, parādīsies strāva - spaidi signalkas pogu.

HELP! Netieku mašīnā.

24. Maijs 2009, 11:27

Papēti kur tiec klāt pie elektro sistēmas (no apakšas, es domāju), jāpadod "+" vadā un "-" uz masu, paturi minūtes 3 - 5, akumulators nedaudz uzladēsies un varēsi atvērt, jāatrod gan vads, kurš savienots ar akumulatoru arī pie izslēgtas aizdedzes :)

HELP! Netieku mašīnā.

24. Maijs 2009, 12:04

Vel vari meginat atraut kapotu valja .. lai to izdaritu vajadzes nemt nost pr buferi un tad skaties to trosi parausti utt .. precizak nepateikshu seciibu .. baigi sen to dariju .. Kad kapots valja tiksi pie AKB

HELP! Netieku mašīnā.

24. Maijs 2009, 13:23

Ok, paldies par padomiem, meginasu. wish me luck :)

HELP! Netieku mašīnā.

24. Maijs 2009, 13:27

ar auto genu praktiski visur var tikt ieksha

HELP! Netieku mašīnā.

24. Maijs 2009, 13:59

Piedavaju universalo variantu!!! Sit araa priekšejo kreisas puses stiklu un ver valja mašinu! Es Tev pradodu stiklu par Ls-5 un visi ir apmierinaati :) Joke!

HELP! Netieku mašīnā.

24. Maijs 2009, 15:13

tātad, cel ar domkratu autiņu

skrūvē nost putukļu sargu, slēdzies klāt starterim, sāks darboties starteris, parādīsies strāva - spaidi signalkas pogu.
[/quote]

Piekrītu šim variantam. Pacel mašīnu, noņem bruņu apakšā, un ar lādētāja "+" vadu centies tikt klāt pie startera resnā vada. Tikai skaties, lai mašīna stabili stāv un nekur nevarētu izkustēties, būtu labi pacelt augšā aizmugurējos riteņus, jo ja ar vadu piedursies ne tur, kur vajag, var nostrādāt starters un mašīna izkustēties. Mēģini tikt klāt ar kādu tievu vadiņu, ar piepīpētāja vadiem tur klāt netiksi. Ja sākumā pievienosi "-" vadu, tad var sākumā padzirksteļot, kamēr tiksi pie pareizās vietas. :)
Tēma slēgta