28. Marts 2009, 00:07
kas vareetu buut pa vainu ka man 300 w124 automaats uzsaakot aiziet pa tukso! atlaizot pedaali un atkal nospiezot tikai sasleedzas! it iipasi kad nav ussilis liidz normaalai temperatuurai! elja ir vajadziigais liimenis un nesen mainiita!
28. Marts 2009, 00:12
lidojošais šķīvītis miris/mirst?
diski mirst?
Nu ja ļoti paveicies tad mozgi/vakumms ieklemējušies...bet maz ticams
daspolējušies....
domā par jaunas kārbas iepirkšanu vai kap remontu...
Bez variantiem ...jesli doktor skazal v morg znacit v morg!
:ermm:
28. Marts 2009, 00:26
[user]209392|plashs|[/user]lidojošais šķīvītis miris/mirst?
diski mirst?
Nu ja ļoti paveicies tad mozgi/vakumms ieklemējušies...bet maz ticams
daspolējušies....
domā par jaunas kārbas iepirkšanu vai kap remontu...
Bez variantiem ...jesli doktor skazal v morg znacit v morg!
:ermm:

nu jaaa... jaasaak stukot pa jaunu kaarbu! vel jau nau tik traki! braukt jau var! tik no riitiem parasti! krustojumos suudiigi ka taa notiek! :?
28. Marts 2009, 00:38
Parasti ja simtoms ir auksts neķer a kad iesilst tad ķer tad ir tie saķeres diski pašā kārbā kautkas ap 70ls maksāja ...bet darbs X un vai tas ir viss to jau neviens nezin....
man pazuda kādu 2-3 mēnešu laikā no biš slīd līdz neķer vispār...
28. Marts 2009, 00:45
Bez nopietna remonta cauri netiksi. Rēķinies, ka vienā brīdī kārba var nokūpēt pavisam un tad nekur vairs nekustēsies. Tavā vietā tālu vairs nebrauktu, jo nedomāju, ka silta tā strādā perfekti.
28. Marts 2009, 00:51
[user]379|Mizx|[/user]Bez nopietna remonta cauri netiksi. Rēķinies, ka vienā brīdī kārba var nokūpēt pavisam un tad nekur vairs nekustēsies. Tavā vietā tālu vairs nebrauktu, jo nedomāju, ka silta tā strādā perfekti.
bet man tas notiek tikai no riitiem!! uz pusuzsilusha motora! kaa t ir virs 80 viss ok! sleedzas un viss darbojas! :? kkas jau nau labi! reizeem paarsleedzas ar lielaakiem cirtieniem bet vecam tas ir normaali! vismaz es taa domaaju!
28. Marts 2009, 00:55
un cik liels chakars ir nomainiit automaatisko kaarbu? liidz shim man ir bijusi saskarsme tikai ar manuaaljiem!
28. Marts 2009, 01:02
Čakars ir uz 3 stundām raita darba ...tas ir man -2x2m ....bet nocelt uzlikt ja tu ikdienā nenēsā kartupeļu maisus pār plecu būs problēmas ...sver tas jox kādus 50kg
kārbu var nopirkt čiekurkalnā ... telefons forumos kāutkur mētājās
tikai prasi konkrētu kodu ...lai nav jāčakarējas ar vakumiem un regulēsānām.
Vienā reizē viņa slīdēs nepārtraukti. Un ar automātiem ir tā, ka šajā brīdī tā kārba būtu jāremontē, vai arī tur vairs nebūs ko remontēt. Protams, var meklēt citu lietotu, bet kā zināsi, ka tā ir laba? Grūts jautājums. Gudrākais ir uzreiz pirkst auto ar labu kārbu. Bet citādi kārbas maiņa kā jau kārbas maiņa.
nomainot starpiba nav tik liela pec laika, no vienas puses skruvet vairaak, no citas - mazaak, bet lidz nonjemsi janoskaidro diagnozi ta pa istam.
ja kas, ir labs meistars, Sergeis - 25940287.