Switch to full style
Tēma slēgta

Kas tas varētu būt?

23. Marts 2009, 21:49

Labvakar un sveiciens visiem šeit! Esmu pie jums jauniņais, nesen tika iegādāta C124 CE300 88.g (gāze) Man šodien ķibele gadījās- braucot izslēdzās radio, tad atkal ieslēdzās un tad pie krustojuma noslāpa (gāzi biju atslēdzis un braucu ar benzīnu, jo nav vēl pēc pirkšanas pieregulēta gāze un ar to braucot slāpst pie zemiem apgriezieniem, arī tukšgaitā) Un pēc tam atkal nevar palaist- galīgi mēma... Izskatās, ka kaut kas ar elektrību... Tikai nevaru saprast kas... Kad ver ciet elektrisko logu- izslēdzas radio, ieslēdzot lampas- izslēdzas radio... it kā akumulators ir nesen mainīts, un tad ja tā būtu akumulatora vaina tad tak pie darbojošā motora slāpt nevajadzētu!!? Sestdien ar tieši tāpat notika, bet svētdien varēja palaist pilnīgi bez problēmām. Es savā servisā tieku tikai ceturtdien, jo tur viss pagaidām pilns, varbūt ir kādas idejas kas man varētu tur būt par problēmu?

Kas tas varētu būt?

23. Marts 2009, 21:52

apsveicu ar Pirkumu!

Vai auto pārbaudīji, pirms pirki ?

Signalizācija, immobilaizeri strāda labi ?

V`el man liekas, kaut kas ar vadiem var nebūt labi, bet neņemos s[riets, pāral divaini tie simptomi.

Kas tas varētu būt?

23. Marts 2009, 22:02

[user]2|SZ|[/user]apsveicu ar Pirkumu!

Vai auto pārbaudīji, pirms pirki ?

Signalizācija, immobilaizeri strāda labi ?

V`el man liekas, kaut kas ar vadiem var nebūt labi, bet neņemos s[riets, pāral divaini tie simptomi.

Pirms pirku pārbaudīju tik cik uz vietas varēja.. Vairāk uztraucos par hadeni un kuzovu. Rūsas nav vispār, hadene laba, motors ar kluss, neraustās, noskrējiens 220 000, manuprāt ar nav daudz priekš šī gada.. Saguris ar neliekas, kārba ok (automāts), neesmu guru motora jautājumos, bet nodzīta nav... Milz svētdien redzēja darbojošos motoru, un cik sapratu arī viņš akceptēja ka viss ir ok... Viņš bija arī liecinieks brīnumainajai pielaišanai, kad iepriekšējā dienā man jau bija atgadījies tā kā šodien..

Kas tas varētu būt?

23. Marts 2009, 22:04

Tur ir ķirurgs pie vadiem ticis klāt

Kas tas varētu būt?

23. Marts 2009, 22:11

Jā, bet tad kādēļ nākošajā dienā var pielaist? Pārkarst kaut kas? Iespējams, bet kas? dačiki visi klusē, izņemot oranžo dačiku ar lampiņu, kas deg praktiski nepārtraukti. Milz teica, ka tas varētu būt, ka kāda lampiņa ir ielikta neatbilstoši, jo visas deg. Tātad jāmeklē labs elektriķis... Varbūt ir kāds zināms par cilvēcīgām cenām un kuram ir pieredze ar MB (Most Beautiful) automašīnām?

Kas tas varētu būt?

24. Marts 2009, 16:44

Biju Taxi+, 40Ls un problēma atrisināta.. :) Nomainīja generatora relejus, masas vadu. Un sastādīja vēl saraxtu, kas turpmākajā laikā būtu ieteicams sadakterēt. :D

P.S. Paldies par padomiem.
Tēma slēgta