Switch to full style
Tēma slēgta

c124 parastais un c124 sportline - atšķirības?

09. Decembris 2008, 10:30

Kā tehniski, t.i., detaļās, atšķiras MB c124 ar sportline paketi un bez?

Pats esmu noskaidrojis šādas lietas:

1) priekšējā svira (plaukts), lodbalsts nav maināms; ja liek parasto, tad var ķert aiz bremžu diska (info no oldmerin.net);

Šie ir tādi pusnoskaidroti:

2) ātrumkārba ???
3) bremzes ???
4) stūres iekārta ???

Vai varat līdzēt, izskaidrot, kas un kā? Jautāju, lai zinātu, kuras detaļas ir jāmeklē tieši no sportline...

Ā, un vizuālās:

1) ātrumkloķis;
2) alumīnija plāksnītes;
3) stūres rats.

Iepriekš paldies ;)

09. Decembris 2008, 10:39

baigi daudz nekas nav cits, piekare cita- tas gan.

tos plauktus var ielikt arī parastos un turpmāk mainīt tikai daļas no tā. Bet ja gribi paturēt original -nāksies atlocīt Ls 130 par katru pusi.

jā atrumkārba, ja manuālā, arī var nākt cita- spogulene- ar 1o robu uz leju.

09. Decembris 2008, 10:45

Sportline var pakāpeniski pārbūvēt par parasto un otrādi, ja ir vēlēšanās. Taisnība, ka ir nianses ar diskiem, riteņu izvirzījumiem un var gadīties kā saki, ka ķer aiz bremžu diska. Bet cilvēki bieži sportline pārbūvē par parasto, jo tā ir lētāka ekspluatācijā.

Par iespējamo mehānisko kārbu (ne obligāti) SZ jau uzrakstīja. Stūres iekārta un bremžu sistēma tā pati, vizuālas atšķirības būs tikai plāksnītes uz spārniem un 2 cm, ja nekļūdos, zemāks auto. Salonā vienīgā atšķirība varētu būt Sportline kārba, ja tāda ir uzstādīta. Galvenā atšķirība ir tikai zem auto.

09. Decembris 2008, 10:48

Paldies par atbildēm! :)

Bet tomēr gribētos palikt pie oriģinālā sportline. Tad sanāk, ka aizmugurējās piekares ir identiskas - izņemot, protams, atsperes?

Un priekšā atšķiras tikai pats plaukts?

09. Decembris 2008, 10:49

Jā, aizmirsu pieminēt, - man ir automātiskā kārba, 4 robi.

09. Decembris 2008, 10:49

Var jau arī būt salons cits, ne? Esmu redzējis baigi smuko 92. gada sedanu, Sportline ar 4 vietīgo ādas salonu.
Man miegs tika traucēts pat uz kādu laiku, cik tas autiņš bija foršs.

09. Decembris 2008, 10:51

jā, tā Sportline komplektācija nav īsti skaidra, tādi konstruktori bieži ir, kkas ir no Sportline, kkas akal nav.

09. Decembris 2008, 10:52

[user]620486|daudiss|[/user]Paldies par atbildēm! :)

Bet tomēr gribētos palikt pie oriģinālā sportline. Tad sanāk, ka aizmugurējās piekares ir identiskas - izņemot, protams, atsperes?

Un priekšā atšķiras tikai pats plaukts?

Aptuveni jā. Bet atsperes un amortizatori arī mazliet citi.

09. Decembris 2008, 10:56

[user]398|Renoir|[/user]Var jau arī būt salons cits, ne? Esmu redzējis baigi smuko 92. gada sedanu, Sportline ar 4 vietīgo ādas salonu.
Man miegs tika traucēts pat uz kādu laiku, cik tas autiņš bija foršs.

Tas būs drīzāk iekrāmēts no E500. Un principā MB vienmēr bijis tā, ka iespējamas ļoti dīvainas ekstru kombinācijas, jo vismaz senāk kā pasūtīja, tā taisīja. Man lielākais pārsteigums bija par vieno no dažiem oriģinālajiem W124 36AMG universāliem, kam no vizuālās paketes bija tikai priekšējais buferis (jo kaut kur jāliek miglinieki...). Pilna tehnoloģiskā pakete, oriģinālais AMG motors, bet pilnīgi, pilnīgi nekādas citas vizuālas atšķirības. Un pēc VIN koda parādās, ka tiešām oriģināls AMG. Gaidzina W124 laikam sanāk otrādi — ir AMG vizuālā pakete (no rūpnīcas tak, ne?), bet 2,2l motors. Tā kā ir tas, par ko pirmais ;īpašnieks bijis gatavs maksāt. Standartu nav.

09. Decembris 2008, 10:58

ex Gludekļa, tagad Briezā kupejai tā ir.

Aprīkojums- fantastika, AMG motors un pat piekare, bet no ārās, pilnīgi nekas par to neliecina.
Tēma slēgta