Switch to full style
Tēma slēgta

piemaisījums dzinējam

17. Marts 2008, 09:17

Ir viena lieta, gribēju uzzināt Jūsu domas, man pazina iedeva vienu tādu mazu pudelīti, kura ir jāškaida ar dīzeli, it kā attīrot visu sistēmu autiņam un sāk labak iet ekonomējot degvielu, vai Jūs esat par kko tādu dzirdējuši un varbūt kāds tādu lieto!

piemaisījums dzinējam

17. Marts 2008, 09:24

ir kas lieto un slavē, ir kas baidās un nelieto neko citu kā labu degvielu un labu eļļu. Ir dzirdēti dažādi nostāsti. Gan labi, gan slikti. Viennozīmīgas atbildes nebūs.
Es jau neiesaku tādu lietu liet, ja nav problēmas ar motoru...

piemaisījums dzinējam

17. Marts 2008, 09:26

Ir daudz pudelīšu,ir daudz šķidrumu,bet neesmu dzirdējis ka kāds to lirtotu regulāri.......vienīgais-ziemā dīzelim pišpricē klāt to s.....du lai dīzelis neiet parafīnā.Un viss.

piemaisījums dzinējam

17. Marts 2008, 09:45

Lasiju ekspertu viedokli par siem piemaisijumiem/piedevam - stasts lika aizdomaties par to, ka tas viss ir s...ds! Jo, teiksim, mazgajot dzineju ar so piedevu pilnigi dabut to ara nav iespejams - kada dala paliks ieksa un pec tam samaisies ar ellu, kas tiks ielieta - kads bus sis maisijums - nav zinams. Un jo lielaks dzinejs, jo vairak si skidruma paliek ieksa. Vienu vardu sakot eksperti konstateja, ka nav nekas labaks par labu kvalitativu ellu (tas ari satur mazgajosas vielas un pat labak attira dzineju!!!)

piemaisījums dzinējam

17. Marts 2008, 09:46

nu va rjau pirms eļļas maiņas izmazgāt motoru. Bet te ir runa par degvielas piedevu, nevis eļļas ;)

piemaisījums dzinējam

17. Marts 2008, 09:58

[user]540|RICHY|[/user]nu va rjau pirms eļļas maiņas izmazgāt motoru. Bet te ir runa par degvielas piedevu, nevis eļļas ;)

ari par to bija rakstits taja raksta par visadam piedevam - lieta ir tada, ka dazreiz tas var tikai traucet, jo vecos s*dus izmazgajot tas nonak sistema un var "piegružot" sistemu.

es ari pats leju tas piedevas (tikai ne dizelim, bet benzinam) - personigi es nejutu nekadus uzlabojumus, kaut vai piedeva bija slaveta Hi-gear. Taja pasa laika dazi citi saka, ka tas piedevas ir super-duper... Manuprat tas vairak ir psihologiskais faktors

piemaisījums dzinējam

17. Marts 2008, 10:00

tā ir. Es labāk leju labu degvielu, mainu filtrus, uzturu kārtībā elektroniku un viss ruļļē nemērā :)

piemaisījums dzinējam

17. Marts 2008, 11:17

Nezinu ko ar tādām pudelītēm var attīrīt, bet ūdeni no bākas ārā var dabūt, tas ir fakts. Dažās ir kaut kāda ķīmija, kas piesaista ūdeni dīzelim, pats esmu pārbaudijis (cik atceros tad WINS vai kaut kā tā). Bija man kādreiz lietošanā GOLF I ar cauru bāku. Nezinu kur tas caurums bija bet pabraucot spēcīgāka lietus laikā vienmēr bākā ūdens krājās. Tas nebija mans autiņš un negribējās krāmēties ar remontiem, tādēļ regulāri izmantoju tās pudelītes. Cik saprotu, tad tas ūdens tādējādi sajaucās ar dīzeli un autiņš gāja bez problēmām.

piemaisījums dzinējam

17. Marts 2008, 12:12

[user]236587|uladins|piemaisījums dzinējam[/user]Ir viena lieta, gribēju uzzināt Jūsu domas, man pazina iedeva vienu tādu mazu pudelīti, kura ir jāškaida ar dīzeli, it kā attīrot visu sistēmu autiņam un sāk labak iet ekonomējot degvielu, vai Jūs esat par kko tādu dzirdējuši un varbūt kāds tādu lieto!

Personiigi es nepaziistu nevienu kursh pec lietoshanas nebuutu sudzejies
ka kaukas sacis chakareties un neiet .. parasti nonak pie sledziena ka labak vispar nebuutu leejis :ninja: :lol:

piemaisījums dzinējam

17. Marts 2008, 13:18

katraa, pat nav iipashi dargaa elja jau ir vajadziigas piedevas

bet, shitaa, pudeliite, ta maina "vjazkot` masla", vsjo ravno, chto s iz sintetiki sdelat` mineralku, pljus otlozhenija na stenkah cilindrov

cilindri rashjitani zaranee, chto kolca, oni podvizhnie, tipa kaka pruzhini, a eti prisadki ne dajut im dvigatsja, v sledstvii chjego baaalshoj iznos

v nachjale effekt uvelichjennoj kompressii, mozshnosti, kotoraja potom rezko padajet so smenoj masla - prisadku vilili, a iznos ona uzhe sdelala, v obshjem ne porti dvigatel`

ww.yandex.ru - "fenom" poishji, i uvidish kuchju statej na etu temu, kak narod rugajetsja
Tēma slēgta