Switch to full style
Tēma slēgta

Kārbas eļļas maiņa!!!

12. Februāris 2008, 14:18

Esmu nolēmusi mainīt savam mersītim kārbas eļļu un vēl visu nepieciešamo: eļļas filtru un blīvi....

Vai man kāds var pateitk,kā var zināt, kādā krāsā eļļa jāpērk? Piedāvā sarkanu un dzeltenīgu! MB C180 W202 97.g. 5-pakāpju AUTOMĀTS. Kārbas tips 722603.... :ermm:

Kārbas eļļas maiņa!!!

12. Februāris 2008, 14:29

Veikalos parasti pasaka kāda eļļa vajadzīga. Bet laikam jau sarkanā.
Te sīkāk rakstīts ;)
http://www.gdtm.net/MBSheetOilG.htm

Kārbas eļļas maiņa!!!

12. Februāris 2008, 14:29

Savrīgi ir skatīties ne tikai uz krāsu, bet arī rūpnīcas pielaidēm. :ninja:

Kārbas eļļas maiņa!!!

12. Februāris 2008, 14:42

taadu pashu, kur jau tev tur ir,bet isteniiba krasaj noziime ir tiri nosaciita, laj tu to piemeraam no dzineja elljas vareetu atshkirt,ja tev ir nopluude

katraj mashinaj ir sava specifikacija, kaadaj jabut elljaj un kur

pec 96 jau tavaam modelim ir cita karba, un pec kataloga tev iet dextron 3, sarkanajs

dextron 2 ir arii sarkanajs, bet, tas ir vecakajam autinjam, un tev neder

Kārbas eļļas maiņa!!!

12. Februāris 2008, 14:43

Es jau saku.jāskatās pielaides un miers. Un lejam kaut vai zaļu.Galvenais, lai pielaide ir. Pielaides redzamas manis dotajā linkā.

Kārbas eļļas maiņa!!!

12. Februāris 2008, 14:48

un, ja tu esi Autoservisa menedžere, tad vaj tavi meistaari nezin atbildi uz tavo jautaajumu?

parasti autoservisiem ir patstaviigs elljas vairumpiegadatajs, ta ertaak ir un izdevigaak, kursh nodroshinaa ar katalogiem, specifikacijam, etc, kur visaj informaacijaj jabuut, kaadu ellju, kur, un kaada daudzuma :)

Kārbas eļļas maiņa!!!

12. Februāris 2008, 14:50

236.10 imenno dlja etogo MB

Kārbas eļļas maiņa!!!

12. Februāris 2008, 15:07

[user]397311|Baiba|Kārbas eļļas maiņa!!![/user]Esmu nolēmusi mainīt savam mersītim kārbas eļļu un vēl visu nepieciešamo: eļļas filtru un blīvi....

Vai man kāds var pateitk,kā var zināt, kādā krāsā eļļa jāpērk? Piedāvā sarkanu un dzeltenīgu! MB C180 W202 97.g. 5-pakāpju AUTOMĀTS. Kārbas tips 722603.... :ermm:

Malacis,Baiba. Es savam mersim arī pats mainīju. darīju tā: nolēju veco eļļu un braucu uz Mūkusalas ielas apļa, eļļu veikalu. tur pārdevējs uzmeta aci eļļai un iedeva man vajadzīgo, jo arī manam auto pēc kataloga piedāvāja divus eļļu variantus.

Kārbas eļļas maiņa!!!

12. Februāris 2008, 15:15

braukt bez elljas? :D :D :D nu nu

Kārbas eļļas maiņa!!!

12. Februāris 2008, 15:18

ai, nu jau pievēršamies akmens laikmetam :D
Tēma slēgta