Switch to full style
Tēma slēgta

Diagnostika...

30. Janvāris 2008, 16:20

Vai kāds var ieteikt labu servisu, kur veic diagnostiku Mercedes-Benz autiņiem. Izrādās, ka manam MB ir problēmas vai nu ar gaisa masas mērītāju, vai apgriezienu releju un "droseli"... kaut kas uz to pusi!

Diagnostika...

30. Janvāris 2008, 16:24

Elektroniskās lietas uz Domeniksu.
Galu galā sanāks lētāk, nekā citur mainīt detaļas pēc nepārliecinošanas diagnozes.

Diagnostika...

30. Janvāris 2008, 16:26

Cik aptuveni var maksāt diagnostika Domeniksā? :) Nenoplēsīs man tur deviņas ādas....

Diagnostika...

30. Janvāris 2008, 16:28

[user]397311|Baiba|[/user]Cik aptuveni var maksāt diagnostika Domeniksā? :) Nenoplēsīs man tur deviņas ādas....

neiznu, cik diagnostika (pieļauju, ka vairāk par Ls 40 nebūs) bet Gaisa smasas mērītājs ir dārgs salīdziniši, Ls 300. Bet lietotu likt ir loterija.

taču vispirms noskaidro, kas Tev tur pagalam, un tad var domāt par izmaksām.

Diagnostika...

30. Janvāris 2008, 16:32

jap....skatos, ka neko citu neviens te nepiedāvā...tikai Domeniksu...

Diagnostika...

30. Janvāris 2008, 16:36

[user]397311|Baiba|[/user]jap....skatos, ka neko citu neviens te nepiedāvā...tikai Domeniksu...

Vēl šo lietu diagnostiku protot veikt Rolis -- Bosch izplatītāji tomēr. Tomēr ar detaļu nomaiņu lēni un apdomīgi, jo pie mums visi mēģina uzreiz iesmērēt dārgas daļas vai tieši pretējais -- visādi vīriņi ar "māku, māku, proti, protu" nočakarēs vēl kaut ko vairāk! Pie mums regulāri pasludina, ka jāmaina kompis, kad tikai vadi mazliet bojāti vai pats kompis patiesībā ir remontējams, tiesa, ne Latvijā.

Diagnostika...

30. Janvāris 2008, 16:40

[user]397311|Baiba|[/user]jap....skatos, ka neko citu neviens te nepiedāvā...tikai Domeniksu...

ja runa ir par elektroniku un citām "jūtīgām" lietām- labāk pie dīlera.

Diagnostika...

30. Janvāris 2008, 16:43

Tikko arī pazvaniju uz Rolis servisu - tur diagnostika Ls 40 manam MB C180...tad jau labāk izvēlos savu MB atstāt pie dīlera.... Paldies !!!!

Diagnostika...

30. Janvāris 2008, 16:54

[user]2|SZ|[/user]

ja runa ir par elektroniku un citām "jūtīgām" lietām- labāk pie dīlera.

Starp citu, man pēdējo reizi Domeniksa servisā viens no darbiniekiem kā alternatīvu viņiem ieteica Taxi+, Domenikss uzticoties tur dotai diagnozei par dīzeļiem un pašiem populārākajiem MB modeļiem. Es viņiem ne ko teicu ne prasīju, puisis nevarēja zināt, ka Taxi+ serviss man ir pazīstams.

Diagnostika...

30. Janvāris 2008, 17:00

gan jau ka 50ls būs, bet ir cerība, ka puslīdz labi pateiks, kas pie vainas. jāpērk no šiem jau nekas nav. Var meklēt pats, ja ir laiks un lieka enerģija.

GMM tomēr labāk pirkt no viņiem vai no kāda cita, bet tikai oriģinālo. Esot arī citādi, bet tie ir lieka naudas izmešana.
Manam W210 bija virsū neoriģinālais GMM. Iepriekšējais saimnieks bija "gudrinieks", kurš pažēloja nauda (dont we all?) un beigās runā, ka tā jājies, ka tas varbūt arī bijis galvenais iemesls, kāpēc es to mašīnu dabūju. Viņa servisā nevarēja salabot - viss ir jauns (arī GMM), bet auto neiet kā vajag tāpat. Uz vienkāršā kompja tā kļūdas pateikt nevar vismaz 90to gadu beigu auto. Parādās paziņojums "incorrect mixture" un viss. Kādēļ maisījums nepareizs - kompis nesaka. Diagnostika notiek tā, ka nomaina GMM uz citu (kuru meistari uzskata par strādājošu) un skatās, vai problēma pazūd. Bet ja tas strādājošais ir tāds pats neoriģināls, tad nekādas izmaiņas nenotiek, un esat tajā pašā caurumā, kur iepriekš un meistari kasa galvu (vai ko citu) un brīnās tālāk. Iesaka nomainīt kaut ko citu - varbūt sveces, varbūt LAMBDA zondi un tad skatīties. Varbūt ieteiks nomainīt motoru :D
Turklāt GMM problēmas izpaužas pie noteiktas dzinēja temperatūras, kas nozīme, ka auto testēšana ievelkas uz ilgu laiku, jo jāgaida kamēr atdziest, tad jāsilda, tad atkal jāgaida, kamēr atdziest, un tā var krāmēties vairākas dienas.
Tēma slēgta