Switch to full style
Tēma slēgta

recirkulācijas vārsts

16. Augusts 2007, 11:35

šodien tādu paredzēts nomainīt manam MB, lai novērstu defektu,kā dēļ ik pa laikam iedegas motora diagnostikas kontrollampiņa.
tā kā ar dzelžiem esmu uz jūs, varbūt kāds no jums varēs nokomentēt, cik reāli, ka kaite tiešām ir tajā vārstā. prasu tādēļ, ka uz domeniksu braucu 2x uz diagnostiku, lai viņi līdz šitam secinājumam nonāktu.. trešo reizi braukt negribētos ;) ..
paldies jau iepriekš.

recirkulācijas vārsts

16. Augusts 2007, 13:27

nu labi, no comments :)
parokoties pa googla rezultātiem uz "EGV valve" pat wikipēdijā tā uzrakstīts, ka rodas pārliecība, ka īstā kaite diagnosticēta.
redzēs.

recirkulācijas vārsts

16. Augusts 2007, 13:30

sorrii "EGR valve" :girl:

recirkulācijas vārsts

16. Augusts 2007, 13:49

Gan jau būs viss kārtībā! Vēl var mēģināt uzticēties ārvalstu forumu pieredzei -- tur bieži parasti auto lietotāji ir gudrāki par mūsu meistariem arī nopietnos servisos, kas bieži visu apgūst no pieredzes un pašmācības ceļā, bet mūsdienu elektronika nebūs tā lieta, kur iesakāmi eksperimenti ar klientu automašīnām.

recirkulācijas vārsts

26. Septembris 2007, 21:20

nu stāsts nav galā :cry: ..
recirkulācijas vārstu nomainīja.. ~ mēnesi viss čiki, bet tad atkal sasodītā lampiņa iespīdējās, es atpakaļ uz domeniksu! vīri ilgi ķimerējās, kamēr izdomāja nomainīt vēl pāris gaisa padeves vārstus.. nepagāja ne 2 dienas kā atkal lampiņa spīd. diagnostikā neko fatālu neatrod. sistēmas notestētas un viss normāli. šodien domeniksā auto atkal pārbaudīja, nodzēsa kļūdu un ieteca pārbaudīt izpūtēju, vai kkur nelaiž garām - vai nav caurs..
tad nu man ir jautājums jums, kur un pie kā vislabāk ieteiktu vērsties ar nepieciešamību pārbaudīt+salabot izpūtēju..
man bija doma braukt uz ritis servisu, jo netālu dzīvoju, bet varbūt ir kādi "izpūtēju guru" kantori??
paldies :girl:
Tēma slēgta